Çağla Şikel Evlenme Kararı Aldı! Çağla Şikel'in Evleneceği Kişi Basına Sızdı!

Çağla Şikel Evlenme Kararı Aldı! Çağla Şikel'in Evleneceği Kişi Basına Sızdı!

Ünlü model Çağla Şikel geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan bir etkinliğe katıldı. Bunun ardından hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt veren Çağla Şikel kalbinin boş olduğunu söylemişti. 42 yaşındaki Çağla Şikel sevgilisi olmadığını çıkan iddiaların yalan olduğunu söyledi. İşte haberin tüm detayları…

Geçtiğimiz günlerde AKM (Atatürk Kültür Merkezi) de bir etkinliğe katılarak dikkatleri üzerine çeken güzel sunucu Çağla Şikel birtakım açıklamalar yapmayı da ihmal etmedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çağla Şikel aşk dedikodularına da yanıt verdi. 42 yaşındaki model Çağla Şikel kalbinin boş olduğunu belirterek iddiaları yalanladı. Yanında bulunan kişinin sevgilisi olmadığını söyleyen Çağla Şikel kimsenin hayatında olmadığını da sözlerine ekledi. Uzun süredir kimseyi hayatına almayan Çağla Şikel, bu açıklamalarının ardından sosyal medyada da gündem oldu. Çağla Şikel hayranları ünlü sunucunun hayatında biri olmasını istiyor.

Ünlü sunucudan duygusal dakikalar!

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan bir etkinliğe katılarak gazetecilerin objektifine takıldı. Etkinlik çıkışı Atatürk Kültür Merkezi'nde yakalanan Çağla Şikel AKM'nin yeni halini çok beğendiğini söyledi. Açıklamalarına devam eden ünlü manken çocukluğunun burada geçtiğini belirterek sınıf arkadaşlarının dansını izlediğini bundan dolayı da çok duygulandığını ifade etti. Çocukluk günlerini hatırladığını dile getiren Çağla Şikel, AKM’yi çok beğendiğini sözlerine ekledi.

Çağla Şikel, aşk iddialarına tepki gösterdi

Ünlü manken ve sunucu olan Çağla Şikel en son Bomonti isimli bir mekânda yanında erkek arkadaşı ile birlikte görüntülenmişti. Kimi iddialar Çağla Şikel'in bu kişiyle sevgili olduğunu söyledi. Ardından AKM’deki etkinliğin sona ermesi ile birlikte kameraların karşısına geçen Çağla Şikel kalbinin boş olduğunu dile getirdi. Mekânda göründüğü kişiyle sevgili olmadığını söyleyen Çağla Şikel iddiaları yalanladı. Bunun ardından ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, herkesin bir şeyler yazıp çizdiğini fakat sevgilisi olmadığını, kalbinin boş olduğunu dile getirdi. Etkinlik hakkında konuşan ünlü sunucu, çok keyifli ve güzel bir vakit geçirdiğini, çocukluk günlerinin aklına geldiğini sözlerine ekledi.