Buse Varol'un Yeni Dizisi Belli Oldu! Buse Varol'un Paylaşımı Ortalığı Karıştırdı

Buse Varol'un Yeni Dizisi Belli Oldu! Buse Varol'un Paylaşımı Ortalığı Karıştırdı

Buse Varol, yeni dizisinden çok verdiği pozlarla adından söz ettiriyor. Kendisi hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Mini etekli pozu gündem olunca oynayacağı dizi de merak edildi. Fox TV'de yayınlanacak dizinin adı nedir? Buse Varol ne zaman dizide oynayacak? İşte Alişan'ın eşi hakkında merak edilenler...

Buse Varol, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Güzel oyuncunun yakında bir dizide rol alacağı ortaya çıktı. Hangi dizi ile izleyici karşısına çıkacağı ise merak konusu haline geldi. Merakla beklenen açıklama yapılmadı ancak kendisinin sosyal medya paylaşımları heyecanlandırmaya devam ediyor. Birbirinden güzel fotoğraflar çekilen ünlü isim hakkında pek çok yorum yapıldı.

Buse Varol Çok Beğenildi

Hayranları ve yeni takipçileri Buse Varol'u öve öve bitiremiyor. Güzelliğinden giydiği kıyafetlerin kombinine kadar pek çok alanda ünlü oyuncuyu övüyorlar. Aynı zamanda yakın zamanda başlayacağı diziyle ilgili ufak çaplı bir bilgi paylaşıldı.

Yeni Dizisi Fox TV'de!

Fox TV'de yayınlanması beklenen dizide rol alacak olan Buse Varol, dizi ismini bir türlü açıklamıyor. Şimdilik bu bilginin saklandığı ancak yakın zaman sonra öğrenileceğini biliyoruz. Ünlü oyuncu hakkındaki çeşitli gelişmeler belli olduğunda sizlerle paylaşacağız. Alişan'ın da Seksenler dizisine katılacağı açıklanmıştı. Çiftin oyunculuk kariyerlerine devam etmesi iyi bir gelişme diyebiliriz.