Buse Varol'un Eşi Alişan'dan Gizlediği Sırrı Ortaya Çıktı! Alişan'dan Akıl Almaz Tepki Geldi

Buse Varol'un Eşi Alişan'dan Gizlediği Sırrı Ortaya Çıktı! Alişan'dan Akıl Almaz Tepki Geldi

Buse Varol'un yeni dizisi açıklandı. Başarılı oyuncu uzun zamandır ekranlarda gözükmüyordu. Camdaki Kız'da oynayacak derken bir anda Fox TV dizisine katıldığı öğrenildi. Peki Buse Varol hangi dizide oynayacak? Alişan bile diziyi yeni öğrendi. Buse Varol'un dizideki karakteri de netleşti.

Buse Varol'un başrolde oynayacağı dizi uzun zamandır beklenmekteydi. Kanal D dizisi olan Camdaki Kız için pek çok kişi oynayacağı iddiasında bulunuyordu. Ancak yaşanan gelişmelere bakılacak olursa yeni dizisi çok daha farklıymış. Fox TV iddiaları doğru çıktı ancak diğer iddialar tamamen asılsızdı. Peki Buse Varol hangi dizide oynayacak? Karakteri bile belli oldu.

Mahkum Oyuncu Kadrosuna Katıldı!

Mahkum dizisinin oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna da bulunuyor. Buse Varol, dizide Esra karakterine hayat verecek. Fox TV'de yayınlanan dizi ilk bölümüyle büyük dikkat çekti. Şimdi ise milyonların takip ettiği ünlü ismin diziye katılması bekleniyor. Dizide yaşanacak gelişmelere göre oyuncunun performansını da izlemiş olacağız.

Alişan Bile Şaşırdı

Öte yandan Buse Varol'un eşi Alişan da dizi kararını öğrenince şaşırdığı ifade edildi. Sosyal medyada yapılan bir paylaşım göre ünlü isim eşinin hangi dizide oynayacağını bilmiyordu. Ancak ortaya çıkınca kendisi de şaşkınlığını belli etti. İddialar doğru ise Buse Varol'u neler bekliyor öğreneceğiz. Önümüzdeki haftalarda diziye katılması bekleniyor. Yılbaşından sonra Buse Varol Mahkum dizisinde fırtınalar estirecek.