Buse Varol'dan Alişan'a Göndermeli Olay Paylaşım! Alişan Bu sefer Karar Verdi

Buse Varol'dan Alişan'a Göndermeli Olay Paylaşım! Alişan Bu sefer Karar Verdi

Buse Varol ve Alişan arasında ipler kopmak üzere. Bu sefer öyle bir video ortaya çıktı ki görenler gözlerine inanmak istemedi. Boşanacakları iddia ediliyordu ve bu görüntü ortaya çıkınca her şey anlaşıldı. Videoda Alişan'ı ilgilendiren ne gibi bir içerik vardı? İşte yapılan paylaşıma dair detaylar...

Buse Varol, son zamanlarda birlikte gezip fotoğraf paylaştığı eşi Alişan'la çok eğleniyor. Öyle ki sosyal medyadan düzenli olarak birlikte video paylaşmakta. Ancak bu sefer paylaştığı içerik çok beğenildi. Bir bakıma ifşa niteliği taşıyan ve gizli çekilen bu video karşısında takipçileri ne söyleyeceğini bilemedi. Alişan ve Buse Varol'un ayrılacakları iddia ediliyordu ancak bu görüntüleri görenler ne diyecek?

Buse Varol'dan Gizli Video!

Buse Varol, eşi Alişan'ın yüzüne efekt uygulayarak video paylaştı. Efektte oldukça sempatik gözüken Alişan ise durumu sonradan fark etti. Takipçiler kahkaha ile videoyu izlerken kısa süre içerisinde çeşitli sosyal medya platformlarında videonun yayıldığını gördük. Son zamanlara damgasını vuran çiftin adından söz ettirmesi dikkat çekti.

Alişan ile Boşanmayacaklar

Alişan ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirten Buse Varol, verdiği bir röportaj ile magazin gündeminin asılsız haberlerle uğraştığını dile getirmişti. Bu gelişmeden sonra takipçileri ve hayranları rahat bir nefes almıştı. Şimdilerde ikilinin yurt dışı seyahati ile meşgul oldukları ve ailece gezdikleri ifade ediliyor.