Buse Varol Yüzüğü Çıkardı! Alişan ile Buse Varol Boşanacak mı?

Buse Varol Yüzüğü Çıkardı! Alişan ile Buse Varol Boşanacak mı?

Buse Varol ve Alişan hakkındaki boşanma iddiaları bir türlü bitmek bilmiyor. Bu sefer yüzüksüz şekilde dışarı çıktığı görülen Buse Varol'a nedeni soruldu. Ünlü oyuncunun verdiği cevap herkesi şaşırttı. Alişan ve Buse Varol yıllar sonra ayrılacak mı?

Sosyal medyada mutlaka gündem olan ve yaptıkları paylaşımlarla adlarından söz ettiren Buse Varol Alişan çifti, bu sefer şok bir iddia ile gündeme geldi. Buse Varol'un hikayesinde paylaştığı bir fotoğrafta elinde yüzük yoktu. Önce aile fotoğrafını Instagram hesabından kaldırması sonrasında ise yüzüksüz fotoğrafı takipçilerini şaşırttı. Alişan ile boşanacaklarını kısa süre önce reddetse de tekrar ayrılık iddiaları ile gündeme geldi.

Buse Varol'dan Yüzük Açıklaması!

Buse Varol'un belirttiğine göre fotoğrafta gözükmeyen elinde yüzük bulunuyormuş. Alyansının orada olduğunu ifade etmesi takipçilerini rahatlattı. Bu gelişmenin yanı sıra pek çok kişi ayrılacaklarını iddia etmişti. Ancak asılsız haber olduğu hızlı bir şekilde anlaşıldı. Oyuncu daha sonra soru cevap etkinliği düzenledi.

Alişan'ı Hikayede Paylaştı!

Alişan'ı  hikayesinde paylaşan Buse Varol, mutlu evliliğin sırrı isimli bir soru üzerine bunu yaptı. Dolayısıyla aralarında yaşanan romantizm güzel bir noktada duruyor. Haliyle bu tarz asılsız iddialara da geçit verilmemekte. Buse Varol kendisine sorulan soruları hızlı şekilde yanıtlayarak anlaşmazlıkları ortadan kaldırıyor. Güzel oyuncu yakın zamanda bir dizide oynamaya başlayacak.