Buse Varol Yine Yaptı Yapacağını! Alişan Buse Varol'u Bu Sefer Affetmedi..

Buse Varol Yine Yaptı Yapacağını! Alişan Buse Varol'u Bu Sefer Affetmedi..

Buse Varol'un üstüne yapışan ve dikkat çeken bu kıyafeti çok eleştirildi. Alişan bile yorum atmaktan geri kalmadı. Peki Alişan ve Buse Varol tartıştı mı? İkili arasında yaşanan olaylarla ilgili bazı paylaşımlar yapılıyor. Sosyal medya kullanıcıları bile Buse Varol'a tepki göstermekten geri durmadı.

Alişan ve Buse Varol'un daha önce tartıştığı ve ayrılacağı iddia ediliyordu. Ancak tüm bu iddialar çürütüldü. İkilinin eğlenceli videolar çektiği paylaşımlar büyük ses getirdi. Üstelik Instagram'da birbirlerini hikaye olarak paylaşmaları da dikkat çekti. Şimdi ise  Buse Varol'un yaptığı bir paylaşım nedeniyle sosyal medya lincine uğradığı belirtiliyor.

Kıyafeti Çok Beğenildi

Ünlü oyuncunun kıyafetini pek çok kişi beğendi. Ancak kimileri ise onun yanlış bir tercih yaptığını savundu. Üstüne yapışmasından ötürü paylaşımı silmesini gerektiğini söyleyenler dahi oldu. Takipçilerinin bir kısmı beğenirken bir kısmı ise paylaşımı gereksiz buluyor. Ancak Buse Varol yalnızca güzel yorumlara yanıt verdi.

Alişan Buse Varol'a Ne Söyledi?

İkilinin arasında nasıl bir diyalog geçtiği bilinmiyor. Ancak Alişan, genel olarak eşinin paylaşımlarını beğeniyor ve yorum atıyor. Dolayısıyla aralarında konuyla ilgili bir sıkıntı yaşandığı düşünülmemekte. Bir yandan da ikilinin yakın zamanda farklı projelerde yer alacağı haberi geldi. Fox TV'deki bir dizide oynayacak olan Buse Varol, oldukça heyecanlı. Eşi Alişan ise TRT 1'de program sunuculuğu yapacaktı. Bakalım yakın zamanda başlayacak projelerle ilgili ne gibi gelişmeler meydana gelecek.