Buse Varol Yine Alişanı Çıldırttı! Alişan Herşeyi Bitirdi..

Buse Varol Yine Alişanı Çıldırttı! Alişan Herşeyi Bitirdi..

Alişan ve Buse Varol'un arası tam düzeldi derken tekrar bozulduğu iddia edildi. İkilinin boşanma haberlerinin yanı sıra bu sefer fotoğraf üzerine tartışma çıktığı ileri sürüldü. Peki Alişan, hangi paylaşım için Buse Varol'a tepki gösterdi? İşte merak edilen çiftin yaşadığı son olaylar...

Buse Varol, son zamanlarda sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Üstelik yaptığı paylaşımlar da dikkat çekmekte. Kendisini seven ve hayran olan bir sürü kullanıcı var. Son olarak yaptığı bir paylaşım büyük ses getirdi. Çünkü üzerine yapışan siyah elbisesi ile gerçekten güzel bir görüntüye sahip olmuştu. Daha önceden de Miss Turkey 2012'de boy gösteren ünlü isim, eşinin tepkisiyle karşılaştı.

Alişan Fotoğraf İçin Neler Dedi?

Boşanma iddiaları ile gündeme gelen Buse Varol ve Alişan'ın fotoğraf için tartıştığı ileri sürüldü. Ancak Alişan'ın fotoğrafı beğendiği ve güzel bir yorum attığı ortaya çıktı. Dolayısıyla tartışma iddiaları da asılsız haber olarak yerini aldı. Gündeme damgasını vuran çiftin birlikte çektiği videolar da keyifle takip ediliyor.

Buse Varol'u Dizide İzleyeceğiz

Buse Varol, çekimleri henüz başladı mı bilmediğimiz bir dizi için ekran karşısına geçecek. Sürpriz projeye dair bir açıklamada bulunmuş değil. Bu nedenle nasıl bir gelişme yaşanacak bilinmiyor. Ancak sosyal medya profilini dahi ona göre düzenlediğine göre güzel gelişmeler yaşanacak diyebiliriz. Uzun zaman sonra oyunculuk kariyerine adım atacak.