Buse Varol Paylaşınca Alişan Resmen Ağladı! Alişan ve Buse Varol'dan Anlamlı Paylaşım..

Buse Varol Paylaşınca Alişan Resmen Ağladı! Alişan ve Buse Varol'dan Anlamlı Paylaşım..

Alişan ve Buse Varol arasındaki ilişki her geçen gün daha da fazla konuşuluyor. Buse Varol, Selçuk Tektaş ile ilgili öyle paylaşım yaptı ki duyanlar kulaklarına inanamadı. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden isimle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Buse Varol, Selçuk Tektaş için neler söyledi?

Alişan ve Buse Varol, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan boşanma iddialarına rağmen birlikteliklerini paylaşmaya devam ediyor. Ünlü çift, zaman zaman sosyal medyadaki asılsız haberlerle mücadele etmek durumunda kalıyor. Buse Varol'un son sosyal medya paylaşımlarından biri ise oldukça hüzünlüydü. Alişan ise bunu görünce duygularına hakim olamadı. Çünkü yakın zaman önce kaybettiği Selçuk Tektaş ile ilgiliydi. Kardeşini sağlık sorunları nedeniyle kaybeden ünlü türkücü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Buse Varol'dan Selçuk Paylaşımı

Selçuk Tektaş'ın kabrine giderek onu özlediklerine dair fotoğraf paylaşan Buse Varol, bu hamlesiyle takdir gördü. Eşinin zor zamanlarında yanında olduğu ve onu daima desteklediği için takipçilerin beğenisini kazandı. Alişan da bunun farkında ve eşine olan aşkını her anlamda göstermeye devam ediyor.

Selçuk Tektaş'tan Bahsetti

Buse Varol'un paylaşımında Selçuk Tektaş için kullandığı sözler oldukça anlamlıydı. Üstelik Alişan da yeğenlerine çocukları gibi sahip çıkıyor. Varol'un yazdığı "Bazen küçücük bir kelebekte hissetmek istersin ruhunun varlığını. Canım Selçuğum biz geldik bu kelebek geldi. Özlem çok ağır basıyor..." cümlesi büyük ses getirdi.