Buse Varol Kocası Alişan'ın Gerçek Yaşını Öğrendi Ortalık Karıştı! Buse Varol'dan Peş Peşe Mesajlar Geldi

Buse Varol Kocası Alişan'ın Gerçek Yaşını Öğrendi Ortalık Karıştı! Buse Varol'dan Peş Peşe Mesajlar Geldi

Alişan'ın yaşını öğrenenler bir kez daha şok oldu. Buse Varol ile arasındaki yaş farkını duyduğunuzda sizler de inanamayacaksınız. İkili arasında çok fazla yaş farkı yok diye biliniyordu. Ancak Alişan'ın yaşlı olduğu ortaya çıktı. Genç gösteren ünlü ismin gerçek yaşı nedir?

Alişan ve Buse Varol çifti, magazin gündemine düşmekten bir türlü kurtulamıyor. İkilinin popülerliği açısından da önemli bir gelişme olsa da zaman zaman kötü iddialar ortalıkta dolaşabilmekte. Özellikle de boşanacaklarına yönelik çok fazla iddia ortaya atıldı. Haliyle bu durum çifti rahatsız ediyor. Buse Varol, konuyla ilgili açıklama yapsa da pek fayda etmişe benzemiyor. Şimdilerde ise ikili arasındaki yaş farkı çok konuşuldu. Buse Varol'un Alişan'dan çok daha küçük olduğu ortaya çıktı.

14 Yaş Fark Var!

Alişan ve Buse Varol arasında 14 yaş fark olduğu öğrenildi. Buse Varol 31 yaşında ve Alişan ise 45 yaşında. Alişan'ın nasıl bu kadar büyük olduğuna hayret edilemedi. Kendisini genç ve fit olarak gördüğümüz için yaş tahmini yapmakta zorluk çektik. İkili arasındaki yaş farkının bu kadar fazla olmasında Alişan'ın fitliği ve Buse Varol'un da modellikle oyunculuk geçmişi olmasına yoruyoruz. İkisi de yaşlarını göstermiyor. Haliyle hayranları da yaşlarını duyunca şaşkınlığını gizleyememekte.

Sosyal Medya Yıkıldı

Alişan'ın yaşını öğrenen hayranları sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Cennet Mahallesi zamanlarında 30'lu yaşlarda düşünülürse şu anki yaşı normal karşılanıyor. Ancak yine de büyük bir şaşkınlığa neden oldu.