Buse Varol Kocası Alişan'ı Resmen Kandırmış Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Buse Varol Kocası Alişan'ı Resmen Kandırmış Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Buse Varol, bikinili fotoğrafları sonrasında Alişan'ın tepkisini mi çekti? Ünlü oyuncunun geçmişteki bikinili fotoğrafları şu sıralar çok konuşuluyor. Özellikle de Miss Turkey 2012'de yarışırken ki görüntüsü adından söz ettirdi diyebiliriz. Ünlü oyuncunun yeni dizi projesine dair gelişmeler yaşandı.

Buse Varol, son zamanlarda magazin gündemine bir hayli fazla geliyor. Ancak bu sefer Alişan ile ilgili bir gelişme yaşanmadı. Ünlü oyuncunun 22 yaşındaki halini görenler gözlerine inanamadı. Şu anki halinden çok daha farklı olması ve genç yaşında Miss Turkey'deki mücadelesi dikkat çekti. Miss Turkey 2012'de nasıl bir performans sergilediği merak ediliyor. Özellikle de ilk 10'a yerleşti mi yoksa kaçıncı oldu araştırıldı. Şimdi ise bir yandan Buse Varol'un geçmişteki estetiksiz hali konuşuluyor.

Bikinili Pozları Şaşırttı

Miss Turkey 2012'de yarışırken bikinili pozlarıyla adından söz ettiren Varol, o dönem derece elde edemedi. Ancak fiziği ve güzelliğiyle daima öncü isimlerden oldu. Daha sonra oyunculuk kariyerinde de adından söz ettirdi. 2018 yılında Alişan ile evlendikten sonra oyunculuk kariyerine bir süre ara verdi. Sosyal medya fenomenliği ile yoluna devam ettiği vurgulanıyor. Şimdilerde ise kendisine gelen bir teklifi le oyunculuk yapacağı belirtildi. Ancak yeni diziye dair henüz bir gelişme paylaşılmadı.

Estetiksiz Hali Dikkat Çekti

Öte yandan geçmişte estetik yaptırmadığı için şu anki görüntüsü insanların gözüne farklı geliyor. İki kişi arasında neredeyse hiç fark yokmuş gibi hissedilmekte. Yarışmadan sonra çeşitli estetik operasyonlar yaptırdığı da gelen bilgiler arasında.