Buse Varol Kendi Yolunu Seçti! Alişan Eşi Buse Varol'u İkna Edemedi..

Buse Varol Kendi Yolunu Seçti! Alişan Eşi Buse Varol'u İkna Edemedi..

Buse Varol'un Instagram hesabından ne kadar kazandığıyla ilgili paylaşım geldi. Pek çok kişi ünlü ismin para kazandığını bilmiyordu. Ancak Alişan'ın eşi fenomen olduktan sonra platformda ciddi gelirler elde ediyor. Peki Buse Varol ne kadar para kazanmakta? İşte merak edilen soru ve cevabı...

Buse Varol, sosyal medyada oldukça aktif bir isim. Düzenli olarak paylaşımlar yaparak takipçilerini bilgilendiriyor. Kimi zaman link yolu ile paylaştığı kıyafet ve çeşitli ürünlerle gündeme gelmekte. Peki Buse Varol'un elde ettiği kazanç ne kadar? Sosyal medya paylaşımlarından para kazandığını biliyor muydunuz? Ortaya çıkan verilere göre ünlü ismin yüz binlerce TL kazanma potansiyeli bulunuyor.

Buse Varol İyi Para Kazanıyor!

Buse Varol, Trendyol ile anlaşmalı linkler paylaşarak önemli bir gelir kaynağı elde etmiş vaziyette. Çeşitli söylentilere göre yaptığı paylaşım başına 2 bin TL kadar kazanabilmekte. Üstelik düzenli olarak bunu yaptığı için günlük kazancı kimi zaman 10 bin TL'yi bile bulabilir. Tüm bu ihtimaller dahilinde Trendyol ortaklığı aracılığıyla ciddi kazançlar elde ediyor. Kazandığı para net olarak açıklanmasa da çeşitli istatistikler ve iddialar ile ortalama bir kazanç paylaşıldı.

Trendyol ile Çalışıyor

Buse Varol, Trendyol ile çalışan fenomen hesaplardan yalnızca biri. Binlerce hesabın Trendyol ile anlaşması bulunmakta. Çeşitli siparişlerden ve link paylaşımından elde edilen gelirin bir kısmı fenomenlerle paylaşılıyor. Dolayısıyla Alişan'ın eşi sosyal medya fenomenliği üzerinden kazanç sağlamakta.