Buse Varol İfşalandı Alişan Çıldırdı Resmen..

Buse Varol İfşalandı Alişan Çıldırdı Resmen..

Alişan ve Buse Varol arasındaki iddialar yerini bir videoya bıraktı. Görüntüleri görenler ne diyeceğini bilemedi. Alişan'ın bu halini görenler ünlü türkücüye bakmadan edemedi. Buse Varol'un hesabında paylaştığı video, sosyal medyayı deyim yerindeyse kırdı geçirdi.

Sosyal medyanın popüler çifti Alişan ve Buse Varol, ilişkilerinden söz ettirmeye devam ediyor. Her iki isim de hem iş hayatıyla gündeme geliyor hem de birlikte yaptığı paylaşımlarla. Hal böyle olunca zaman zaman asılsız haberlerle de hayranlarını şaşırtabiliyorlar. Daha önce boşanacaklarına dair iddialar ortaya çıkmıştı. Fakat Buse Varol bu konuda net bir açıklamada bulunarak aralarının iyi olduğunu vurguladı. Üstelik ayrılmaları için hiçbir neden olmadığına da dikkat çekti. Peki Alişan'ın ifşası nasıl değerlendirildi? Buse Varol'un hesabında paylaşılan bir görüntü çok konuşulacak.

Alişan'ın Görüntüleri İfşa Oldu!

Alişan'ın efektli hali sosyal medyayı kırdı geçirdi. Buse Varol, Alişan'a gizlice efekt uyguladı ve bunu kayda aldı. Alişan da bu kaydı fark edince ona göre davrandı. Şaşırtan görüntüler yüzlerde tebessüm oluşturdu. Sosyal medya kullanıcıları bu eğlenceli videoya aynı düzeyde yorumlar attı. Alişan için: "Sen neymişsin be Alişan", "hiç böyle beklemiyorduk" gibi yorumlar atıldı.

Yeni Dizi Hazırlıkları Sürüyor

Öte yandan Buse Varol yıllar sonra setlere geri dönüyor. Camdaki Kız dizisinde oynayacağı belirtilse de kısa süre sonra öğrenilen habere göre Fox TV'de yeni başlayacak bir diziye katılacağı öğrenildi. Dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmemekte.