Buse Varol Eşi Alişan'ı Paylaşımı İle Çıldırttı! Alişan Telefon İle Aradı Noktayı Koydu..

Buse Varol Eşi Alişan'ı Paylaşımı İle Çıldırttı! Alişan Telefon İle Aradı Noktayı Koydu..

Alişan ve Buse Varol ilişkisinde yeni gelişmeler yaşanıyor. İkilinin sosyal medyadaki aktifliği git gide arttı. Buse Varol öyle bir fotoğraf paylaştı ki binlerce beğeni aldı. Fiziğiyle dikkat çeken güzel ismin dizi öncesi sık sık fotoğraf paylaştığı görüldü. Peki Alişan fotoğraflara nasıl bir yorum attı?

Alişan, Buse Varol ile olan ilişkisiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Oyuncu eşinin yakın zamanda bir dizide oynayacağı vurgulanmıştı. Kendisi de bunu itiraf etmiş ancak dizi ismi vermemişti. Şimdi ise Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun Instagram hesabını düzenlediği ve profesyonel hale getirdiği görülüyor. Tüm bu gelişmelerden sonra sosyal medya hesabına düzenli olarak fotoğraf yüklemeye başladı. Farklı yerlerde ve kıyafetlerle çekilmiş güzel fotoğraflarını paylaşıyor. Binlerce kişi ise bu fotoğrafları hayranlıkla takip etmekte. Peki Alişan fotoğraflar için bir yorumda bulundu mu?

Güzelliğiyle Dikkat Çekti

Buse Varol'un paylaşımlarını inceleyen hayranları, onun fiziğinin çok iyi olduğuna kanaat getiriyor. Hal böyle olunca pozitif ve güzel yorumlar görüyoruz. Alişan'ın ise eşini beğendiği ve onunla ilgili yorumlar attığını zaman zaman görmekteyiz.

Alişan da Destekledi

Öte yandan eşinin yıllar sonra oyunculuğa dönmesiyle ilgili Alişan'ın onu desteklediğini söyleyebiliriz. Eşinin fotoğraflarına düzenli olarak yorum atmasının dışında hikayesinde de onu paylaşarak destek çıktığına denk gelmiştik.