Buse Varol Eşi Alişan İçin Kararını Verdi! Alişan Sinir Krizi Geçirdi

Buse Varol Eşi Alişan İçin Kararını Verdi! Alişan Sinir Krizi Geçirdi

Alişan ve Buse Varol ilişkisine dair pek çok soru yanıt buldu. Buse Varol üçüncü çocuğa dair açıklamalarda bulunarak takipçilerini heyecanlandırdı. Ünlü isim hamile mi? Buse Varol yeniden çocuk sahibi mi olacak? İlişkileri her geçen gün renkli hale gelen çiftin sosyal medya paylaşımları olay oldu.

Buse Varol'un evliliği ve kendisi hakkında pek çok soruya yanıt verdiği görüldü. Alişan ile olan evliliğiyle ilgli de merak edilenleri cevapladı. Ünlü ismin şu sıralar sosyal medya fenomenliği yaptığı ve yakında diziye başlayacağı belirtiliyor. Hal böyle olunca sürekli olarak gündemde kalmayı başarıyor. Eşi Alişan ile de sık sık hikaye ve fotoğraf paylaşması dikkat çekmişti. Şimdi ise özel hayatlarına dair çeşitli sorulara değindi.

Alişan Yeni Çocuk İstiyor mu?

Alişan'ın yeni çocuğa olumlu baktığı düşünülüyor. Ünlü türkücü ve program sunucusunun aile hayatından keyif aldığı ve çocuk sahibi olmayı istediği iddia edildi. Ancak bu detayların yanı sıra Buse Varol yeniden hamile kalmak isteyip istemediğini açıkladı. Takipçileri onun yaptığı açıklamayı yakından takip etti.

Buse Varol Henüz Hazır Değil

Buse Varol, yaptığı paylaşımda üçüncü çocuk sahibi olmayı istediğini ancak bunun şimdi gerçekleşmeyeceğini vurguladı. Bir süre daha bekleyerek daha sonra çocuk sahibi olma konusunda arzusunun olduğunu dile getirdi. Buradan da anlayacağımız üzere ünlü isim bir süre kariyerine odaklanacak. Oyunculuk kariyerine geri dönecek ve üç yılın ardından ilk defa kendisini bir yapımda göreceğiz.