Buse Terim Çocuk Ayakkabısını 2300 TL'den Satmaya Kalkınca Tepkiler Arttı!

Buse Terim Çocuk Ayakkabısını 2300 TL'den Satmaya Kalkınca Tepkiler Arttı!

Buse Terim, hakkında sosyal medya linç kampanyası başlatanlar ve haberini yapanlara sert tepki gösterdi. Kullanılmış çocuk ayakkabısını 2300 TL'ye satması ile birlikte tepkilerin hedefi haline gelmişti. İkinci el çocuk ayakkabısı için biçtiği fiyat dikkat çekiyordu.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'den gelen hamle şok üstüne şok yaşatıyor. Pek çok kişi neler olacağına anlam verememekte. Öte yandan güncel gelişmeler ve çok daha fazlasıyla ilgili sizlere bilgi vereceğiz. İkinci el satış platformundan bir ürünü satmaya kalkan Buse Terim, çocuk ayakkabısı için 2300 Tl fiyat belirledi. Bu gelişmeden sonra pek çok kişi ünlü isim hakkında yorumlar yapmaya başladı. Sosyal medyada kısa süre içerisinde linç kampanyasına dönüştürüldü.

Buse Terim'den Açıklama Geldi!

Öte yandan hakkındaki onlarca paylaşımdan sonra Buse Terim'den bir açıklama geldi. Kendisinin ifadeleri doğrultusunda merak edilenler de yanıt buldu. Yaptığı açıklamada "Bu haber yapılarak tam olarak ne amaçlanmak isteniyor aslında çok iyi biliyorum. Tam da yorumlarda okuduğum şeyleri yazdırmak ve düşündürmek adına yapılmış, linç kültürünü destekleyen dünya saçması, art niyetli ve hiçbir haber değeri taşımayan bir saçmalık bu. Kendi çevreme başta olmak üzere, etrafımda ihtiyacı olan bir çok aileye yıllardır yardım yapan biriyim ve bunu hiç bir zaman yüksek sesle söyleyerek yapmadım. Bunu şu anda burada yazıyor olmaktan bile utanıyorum. Bu platformdan elde edilen gelirle hangi kurumlara nasıl bir destek verdiğimi bilmeden bu şekilde hedef gösterilmiş olmama da ayrıca çok üzülüyorum. Beni, ailemi, yaşantımı, bu konularda ki hassasiyetimi başta sizin çok iyi bildiğinizi düşünüyordum. Çok üzgünüm ve bu haberi yapan ve yayanların da nasıl bir vicdan ile uyuyacağını da çok merak ediyorum." ifadelerine yer vermesi dikkat çekti.