Burcu Özberk Aşk Kurbanı Olduğunu İtiraf Etti! Oyuncudan Şoke Eden Açıklamalar!

Burcu Özberk Aşk Kurbanı Olduğunu İtiraf Etti! Oyuncudan Şoke Eden Açıklamalar!

Aşk Mantık İntikam dizisi ile ön plana çıkan Burcu Özberk, hayatı hakkında açıklamalar yaptı. Yetenekli oyuncu Burcu Özberk, senaryoları değerlendirirken birçok unsura dikkat çektiğini belirtti. Yetenekli oyuncu Özberk, hayatı hakkında açıklama yaptı.

Gerçek hayatta çok deli dolu birisi olduğunu söyleyen Burcu Özberk cici kız imajının kendisi uymadığını belirtti. Bunun dışında insanların kendisini saf zannettiğini fakat saf birisi olmadığını dile getiren Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisindeki Esra karakterinin de kendisine benzediğini söylüyor.

Burcu Özberk senaryoları nasıl değerlendiriyor?

Burcu Özberk senaryoları nasıl değerlendiriyor? Açıklamalarına devam eden Burcu Özberk, dizilerin senaryosunu okurken hikâyeyi sevmenin dışında karakteri özümsemenin de iyi bir şey olduğunu dile getirdi. Yetenekli oyuncu Burcu Özberk romantik komedilerde her şeyin belli olduğunu fakat oyuncuların ve karakterlerin farklılaştığını ifade etti.

Aşk Mantık İntikam dizisinin neden kabul ettiğini açıkladı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin neden kabul ettiğini açıkladı! Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterinin kendisine benzediğini söyledi. Bunun ardından Aşk Mantık İntikam dizisindeki karakterleri benimsediğini dile getirdi. Dizideki Esra karakterinin de deli dolu olduğunu ve insanları gıcık etmeye çalıştığını söyleyen Burcu Özberk gerçek hayatta da arkadaşları ve çevresi ile didiştiğini söyledi.

Burcu Özberk özel hayatında nasıl biri?

Burcu Özberk özel hayatında nasıl biri? Yetenekli oyuncu Burcu Özberk, eğlenceli biri olduğunu ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini ifade etti. Sözlerine devam eden yetenekli oyuncu Burcu Özberk, cici kız havasının bulunmadığını ve karakterlerin de böyle bir yönde bulunduğunu inkâr etmedi.

Ancak deli dolu tarafının da gün geçtikçe ortaya çıktığını söyleyerek hayat ile mücadele ettiğini delidolu tarafının son yıllarda daha çok ön plana çıktığını söylüyor. Hatta bu yönünün daha çok ortaya çıkarmasını da kendisine enerji verdiğini aktardı. Burcu Özberk, oyunculuk yeteneği ve güzelliği ile rakiplerini sollayan bir oyuncu olarak ön plana çıkıyor.