Burcu Esmersoy'un Gizli Görüntüleri Ortaya Çıkınca Panikledi! Burcu Esmersoy'dan Açıklama Geldi!

Burcu Esmersoy'un Gizli Görüntüleri Ortaya Çıkınca Panikledi! Burcu Esmersoy'dan Açıklama Geldi!

Burcu Esmersoy, yeni sevgilisi ile görüntülendi. Bir süredir ilişkisi olmadığı düşünülen ünlü ismin yanındaki kişinin adı merak edildi. Burcu Esmersoy sevgilisinin adını açıkladı mı? Ünlü sunucunun açıklama yaparken kullandığı cümleler büyük dikkat çekti. İşte Burcu Esmersoy'un ilişkine dair bilinmeyenler ve çok daha fazlası...

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile görüntülendi. Mekan çıkışı araca binen ünlü ismin yanındaki kişi merak edildi. Bir süredir ekranlarda görmediğimiz Burcu Esmersoy'un magazin gündeminden uzak kaldığı anlaşılıyor. Kendisine sevgilisinin ismi de soruldu. Aşklarının ne zamandır sürdüğü de ilave edildi. Tüm sorulara yanıt vere ünlü sunucu, muhabirleri de şaşırttı.

Sevgilisinin Adını Vermedi

Sevgilisinin ismini vermek istemeyen Burcu Esmersoy, kimliğini gizli tuttu ve ismini belirtmedi. Hal böyle olunca muhabirler şaşkınlık yaşadı. Çünkü genel olarak ünlülerin tanınmayan sevgililerinin ismi paylaşılıyor. Ancak Burcu Esmersoy bunu tercih etmedi. Muhtemelen sevgilisinin de isteği bu yöndeydi.

İlişkileri Uzun Süredir Var!

Burcu Esmersoy, ilişkilerinin uzun süredir devam ettiğini de söyledi. Ancak kolay kolay magazin muhabirlerine yakalanmadıkları için bunun saptanamadığı söyleniyor. İlişkisine oldukça önem veren Esmersoy'un, herhangi bir detay vermemesi de dikkat çekti. Eğer ilişkileri bu şekilde devam ederse magazin mensupları ile daha detaylı bir konuşma yapması bekleniyor.