Burak Deniz Son İmajı İle Hayranlarını Büyüledi! Yetenekli Oyuncu Yeni Projesi Hakkında Detay Verdi!

Burak Deniz Son İmajı İle Hayranlarını Büyüledi! Yetenekli Oyuncu Yeni Projesi Hakkında Detay Verdi!

ATV’de ekranlara gelen Maraşlı dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Burak Deniz, yeni imajı ile adeta büyüledi. ‘Maraşlı’ dizisinde canlandırdığı ‘Maraşlı Celal’ karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan yetenekli oyuncuya teklif yağıyor. Detaylar.

Maraşlı dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Burak Deniz, dizinin final yapmasının ardından soluğu İtalya’da aldı. Maraşlı dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Burak Deniz, hayat verdiği Celal karakteri ile kariyerinde sağlam adımlar attı. Burak Deniz, ‘Maraşlı’ final yapar yapmaz projeleri değerlendirmeye alarak, İtalya’ya gitme kararı aldı. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Burak Deniz’in Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in yeni dizisi ile el sıkıştığı ortaya çıktı.

Burak Deniz yeni tarzı ile ağızları açık bıraktı

Burak Deniz yeni tarzı ile ağızları açık bıraktı. Maraşlı dizisinin final yapmasının ardından projeleri değerlendirmeye alan Burak Deniz, İtalya’ya gitme kararı aldı. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Burak Deniz’in Ferzan Özpetek’in yeni dizisi ‘Cahil Periler’ adlı projede yer alacağı ortaya çıktı. Bunun dışında yapılan araştırmalara göre Burak Deniz, İtalya’da ki çekimleri ln ardından İstanbul’a tekrar döndü. Dizinin son bölümünün ise İstanbul’da gerçekleşeceği ortaya çıktı.

Disney Channel’da yayınlanacak olan Cahil Periler adlı dizinin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Ayrıca dört bölümünde rol alan Burak Deniz, yeni imajını hayranları ile paylaşmayı da ihmal etmedi. Yetenekli oyuncu Deniz, Cahil Periler adlı dizide Asaf karakterine hayat verecek. Burak Deniz’in paylaşımları yine sosyal medyada gündem olurken, yetenekli oyuncunun Maraşlı dizisinde hayat verdiği Maraşlı Celal imajından çıkması kimi hayranlarını bir hayli üzdü.

Burak Deniz, İstanbul’a döndü!

Burak Deniz, İstanbul’a döndü! Yetenekli oyuncu Burak Deniz, Maraşlı dizisinin final yapmasının ardından soluğu İtalya’da aldı. Dizi çekimlerine başlayan yetenekli oyuncu, set çalışmalarının bitmesi ile birlikte İstanbul’a geri döndü. Ünlü oyuncunun hayranları, merakla Cahil Periler adlı dizinin ekranlara gelmesini bekliyor.