Bu Ünlüler Şöhret Olmanın Bedelini Çok Ağır Ödediler!

Bu Ünlüler Şöhret Olmanın Bedelini Çok Ağır Ödediler!

Geçmişte damgasını vurmuş ve adından söz ettirmiş bazı isimlere şu an ulaşılamıyor. O kadar hızlı unutuldular ki akıbetleri dahi bilinmemekte. Çıkardıkları şarkılar dinlenmeyince tarihin tozlu sayfalarına gömüldüler. Kelimenin tam anlamıyla yıldızları söndü. İşte piyasalardan bir anda silinen ve unutulan ünlülere dair hazırladığımız liste...

Bazı ünlüler, bir anda trend olmayı başarmış ve adından söz ettirmişti. Günümüzde o isimlere ulaşılamıyor veya bazıları gece kulüplerinde şarkı söylemeye devam ediyor. Listede öyle isimler var ki hatırladığınızda şaşıracaksınız. Birkaç haftalığına Türkiye'nin müzik gündeminde dahi yer alan ancak sonrasında unutulan bir isim bulunuyor. İşte piyasalardan hızlı şekilde silinen ve kendini unutturan ünlüler...

Abidin Özşahin

Şüphesiz Abidin Özşahin'i ilk ünlü olduğu zamanlar gördüğümüzde Tarkan'a olan benzerliği ile tanıyorduk. Çıkardığı albümün 150 binden fazla satışa ulaşması da büyük başarıydı. Bir aya yakın popülerliğini koruyan ünlü isim, daha sonra piyasalardan bir şekilde çekildi. Eski başarısını da gösteremeyince çareyi çeşitli mekanlarda şarkıcılık yapmakta buldu. Günümüzde ise hala gece kulüplerinde çalıştığı bilinmekte.

Firdevs Güneş

Bir zamanların Pop Star'ında ünlü olan Firdevs Güneş, programdaki ününü kalıcı hale getiremedi. Piyasalardaki varlığı hızlı şekilde tükendi. Şimdilerde pek çok kişinin hatırlamadığı o isim, simaları derin hafızalarda kaldı.

Biri Bizi Gözetliyor Tarık

Tarık, Biri Bizi Gözetliyor programı ile büyük üne kavuştu. Ancak ne var ki daha sonra tutunmak adına yaptığı albümler bir türlü dinlenmedi. Hal böyle olunca gece mekanlarına çıkarak şarkı söylemeye başlayan ünlüler arasında yerini aldı.