Birce Akalay, Sevgilisi İle Görüntülendi! Ünlü Oyuncu Yakında Evleniyor mu?

Birce Akalay, Sevgilisi İle Görüntülendi! Ünlü Oyuncu Yakında Evleniyor mu?

Birce Akalay, yeteneği ile ön plana çıkmayı başaran bir oyuncu olarak gündeme geliyor. Bunun dışında izleyici karşısına son olarak Star TV’de yayınlanan ‘Babil’ adlı dizi ile çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Akalay’a birçok yerden teklif geliyor.

Yeteneği ve güzelliği ile ön plana çıkan Birce Akalay, son olarak Babil dizisi ile ekranlara geldi. Bunun dışında pandemi sürecinin etkisiyle televizyonlardan Uzak kalmayı tercih eden yetenekli oyuncu Birce Akalay, Bodrum Gümüşlük’e gitti. Bunun ardından yetenekli oyuncu Birce Akalay’ın yeni bir dizi için sözleşme imzalamadığı ortaya çıktı. Birce Akalay, Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu biliniyor.

Birce Akalay, Son Yaz dizisine transfer oldu

Birce Akalay, Son Yaz dizisine transfer oldu. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Birce Akalay, Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son olarak Babil dizisi ile gündeme gelen yetenekli oyuncu Birce Akalay’ın hayranları dizinin yeni sezonunu büyük bir merakla bekliyor. Henüz sete çıkmayan güzel oyuncu Birce Akalay, sevgilisi ile tatil keyfini sürdürüyor.

Yapılan araştırmalara göre yetenekli ve güzel oyuncu Birce Akalay, iki aydır aşk yaşadığı sevgilisi ile tatile gitti. Ayrıca mimar Erdem Hamza ile Bodrum’da denizde görüntülenen Birce Akalay, halinden bir hayli memnun görünüyor. Birce Akalay, tatil dönüşü ‘Son Yaz’ dizisinin çekimleri için sete giriş yapacak. Ayrıca yetenekli oyuncu Birce Akalay’ın Son Yaz dizisinde eski eşi ile de aynı ortamda olacağı ortaya çıktı.

Birce Akalay ve mimar sevgilisi kameralara takıldı

Birce Akalay ve mimar sevgilisi kameralara takıldı. Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Birce Akalay, sevgilisi ile güneşin ve denizin tadını çıkarırken görüntülendi. Ayrıca yetenekli oyuncunun halinden bir hayli memnun olduğu da gözlerden kaçmadı. Son Yaz dizisi için çalışmalara başlayacak olan Birce Akalay, dizide ‘Sare’ karakterine hayat verecek. Bunun dışında Dizide, ‘Sare’ karakterinin, Ali Atay’ın canlandırdığı ‘Savcı’ Selim ile aşk yaşaması bekleniyor.