Bir Dizi Aşkı Daha Gerçek Oluyor! Alp Navruz’un Partnerine Yaptığı Yorum Her şeyi Ortaya Çıkardı!

Bir Dizi Aşkı Daha Gerçek Oluyor! Alp Navruz’un Partnerine Yaptığı Yorum Her şeyi Ortaya Çıkardı!

Ada Masalı dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Alp Navruz ile rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan'ın sevgili oldukları düşünülüyor. Hatta ikilinin hayranları Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın birbirine çok yakıştığını sosyal medyadan belirtiyor. Detaylar...

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunan Ada Masalı yaz ayını enerjisini ile eğlenceli hale getirdi. Dizinin başrollerinde bulunan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz bu dizi ile birlikte dikkatleri üzerine topladı. Yetenekli oyuncular dizide Ada ve Poyraz karakterleri ile ekranlara geliyor.

Ada Masalı dizisi sosyal medyada gündeme oturdu

Ada Masalı dizisi sosyal medyada gündeme oturdu. İzmir'in Sığacık ilçesinde çekimleri devam eden Ada Masalı dizisi zaman zaman sosyal medyada gündem alıyor. Alınan bilgiler neticesinde Ada Masalı adlı dizi ilk defa Ayça Ayşin Turan ve Alp Nevruz’un ekrandaki enerjisi ile birlikte tutuldu. Ayrıca sosyal medyadaki paylaşımlarda ikilinin set dışında iyi anlaştığını söylüyor.

Alp Navruz’dan atak gecikmedi

Alp Navruz’dan atak gecikmedi. Ayça Ayşin Turan Instagram hesabından Alp Navruz'un  çektiği bir fotoğrafı paylaştı. Bunun ardından yetenekli oyuncu Alp Navruz ise Ayça Ayşin Turan'ın fotoğrafının altına ‘güneşi somut bana nasıl sığdırdım’ yorumunu yaparak Gündem oldu. İkili arasında yaşanan esprili diyaloglar ise hayranları bir hayli güldürdü.

Dizinin hayranları hareket geçti

Dizinin hayranları hareket geçti. Set anlarında Instagram hesaplarından sık sık fotoğraf paylaşan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz magazin dünyasında da en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Alp Navruz geçtiğimiz günlerde bir kedi ile fotoğraf paylaşarak hayranlarının ilgisini çekti. Sezona hızlı bir şekilde giriş yapan ancak bölüm ilerledikçe reytinglerde tutunamayan Ada Masalı dizisinin yeni bölüm reytingi de merakla bekleniyor. Hayranları izleyicileri ekran başına getirmeyi amaçlayarak sosyal medyadan reytingleri yükselmesi yönünde birtakım paylaşımlarda yapıyor.