Beyazıt Öztürk'ün Mahkemesi Sonuçlandı! Beyazıt Öztürk'ün Mal Varlığına El Konulacak mı?

Beyazıt Öztürk'ün Mahkemesi Sonuçlandı! Beyazıt Öztürk'ün Mal Varlığına El Konulacak mı?

Beyazıt Öztürk'ün başına gelenler şok etti. Yaptığı bir anlaşma ile birlikte firmanın kendisi hakkında mahkeme kararına başvurduğu öğrenildi. Beyazıt Öztürk'ün mallarına el mi konulacak? Mal varlığı riske giren ünlü isim hakkında önemli bir gelişme yaşandı. İşte O Ses Türkiye jüri üyelerinden Beyazıt ile ilgili detaylar...

Beyazıt Öztürk Riba Events ile yaptığı anlaşma sonrasında hukuki anlamda bazı problemler yaşıyor. Beyaz Show Live programı için yapılan anlaşma sonrasında ünlü isme 480 bin euroluk ödeme yapılacaktı. Çekilen reklam filmlerinden sonra Beyazıt Öztürk'ün sözleşmeyi feshetmesi dikkat çekti. Sözleşmenin sona erme tarihi 31 Aralık 2022 olması da ayrı bir detaydı.

Beyaz'ın Mallarına El mi Konulacak

Mahkemeye kadar giden sürecin reddedildiği bilgisi geldi. Beyazıt Öztürk'le ilgili herhangi bir yasal süreç uygulanmayacak. O Ses Türkiye jüriliği ile adından söz ettiren ünlü isim, yıllar süren Kanal D macerasından sonra Acun ile çalışma kararı almıştı. Şimdilerde ise yeni bir programın tekrardan hayata geçirilmesi için çeşitli çalışmalar içerisinde olduğu belirtiliyor.

Yeni Program Yapacak mı?

Oğuzhan Koç ile birlikte yeni bir program yapacağı ve EXXEN'de yayınlanacağı iddia ediliyor. Ancak konuyla ilgili henüz tam anlamıyla gelişmeler aktarılmadı. En son yaz aylarında böyle bir konunun gündeme geldiğini belirtelim. BKM Mutfak'ta parlayan Oğuzhan Koç'un hem şarkıcı hem de oyuncu olduğu bilinmekte. Yeni projede yalnızca Beyaz ve Oğuzhan mı yer alacak konuya dair yakın zamanda bir açıklama yapılması bekleniyor.