Beyaz Show Programı Ekranlara Tekrar Dönüyor! Program Hakkında Resmî Açıklama Yapıldı!

Beyaz Show Programı Ekranlara Tekrar Dönüyor! Program Hakkında Resmî Açıklama Yapıldı!

Beyazıt Öztürk geçtiğimiz yıllarda Beyaz Show adlı programını sonlandırma kararı almıştı. Alınan bilgiler neticesinde ünlü şovmenin Beyaz Show adlı programa yeniden başlayacağı iddia ediliyor. İşte haberin tüm detayları...

2018 yılında ünlü şovmen Beyazıt Öztürk Beyaz Show programına nokta koymuştu. Daha sonrasında birkaç kez yeniden programın ekrana döneceği hakkında haberlere çıktı fakat bir gelişme olamadı. Hayranları en son Beyazıt Öztürk'ü O Ses Türkiye isimli yarışma programında izledi.

Bir önceki sezon program pandemi sebebiyle ekranlara gelemedi. Yeni sezonda TV8 ekranlarında O Ses Türkiye'nin olup olmayacağı da merak söz konusuydu.

Beyazıt Öztürk, yeni projeleri hakkında açıklama yaptı!

Beyazıt Öztürk, yeni projeleri hakkında açıklama yaptı! Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Alaçatı'da tatil yaparken kameralar karşısına çıktı. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk Alaçatı'da güzel geçtiğini ve Dostları ile birlikte olduğunu söyledi. Öztürk işlerine tatil yaparken da yürütmeye devam ettiğini anlattı. Eylül Ekim aylarında bazı yeni projeler yapacağını söyledi.

Ünlü şovmen O Ses Türkiye’de yer alacak!

Ünlü şovmen O Ses Türkiye’de yer alacak! Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye'nin yeni sezonda yer alacağını duyurdu ve şu şekilde konuştu. "O Ses Türkiye olacak. Onda bir iki değişiklik olacak Acun ile konuşulacak ama esas büyük bir bombamız var. Onu Ekim ayında..."

Beyazıt Öztürk program hakkında detayları paylaştı

Beyazıt Öztürk program hakkında detayları paylaştı. Beyazıt Öztürk'ün büyük bir bombasıyla olduğunu söylediği anda Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak bakınca espri konusu oldu. Sırada Büyükak, Ünlü şovmen ile beraber bir proje yapacaklarını da ifade etti fikrin güzel olduğunu ve ekim ayı gibi bir şeyler yapma durumlarının da olduğunu belirtti.

Beyazıt Öztürk, " güzel program içeriğini söylemeyelim ama çok eğleneceğimiz bir program" açıklamasını yaptı. Farklı ve değişik bir fikir olacağı ortaya çıktı fakat sohbette program için başka hiçbir detay verilmedi.