Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy Çiftinden Üzücü Haber Geldi! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy Çiftine Ne Oldu?

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy Çiftinden Üzücü Haber Geldi! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy Çiftine Ne Oldu?

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bazı kişiler tarafından çıkardığı iddialara göre ayrıldığına dair söylentiler yapmaya başladı. Bunun üzerine iki ünlü oyuncunun sosyal medya üzerinden araştırmaya yaparak açıklama yapıp yapmadığına baktı. Ayrılık haberiyle ilgili detaylar haberimizde.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ilişkileri takipçileri tarafından sevinçle karşılanmıştı. İki tecrübeli oyuncu farklı projelerde yer alarak her birinin oynadığı karakterde ayrı bir iz bırakıyordu. Ancak yer alan bazı iddialara göre ünlü çiftin ayrılık aşamasında yer aldığı gözüküyor gibiydi.

Yaşanan iddialar sonucunda çiftin evlilik aşamasında gözüktüğü yer almasıyla iddiaların da çürümesine neden oldu. Ünlü çiftin 8 aylık birlikteliği sonucunda evlilik kararı almasıyla birlikte takipçileriyle bu sevinci paylaştı. Hatta Yıldız Çağrı Atiksoy verdiği açıklamalarda ilişkilerinin oldukça güçlü ve ilk gününden itibaren duygunun güçlü olmasıyla gerçekleştiği belirtti.

İlerleyen zamanlar içerisinde ünlü çiftin evlilik hazırlıkları ve nikahını görebiliriz. Bu durumun yaşanmasıyla birlikte takipçilerin daha sıkı bir şekilde takip edebileceği bir alan olacaktır. Ayrıca ünlü çiftin ortak projede yer alacak mı gibi sorularda yer alıyor. İlerleyen zamanlarda net bir şekilde göreceğiz.