Barbaroslar Başrol Oyuncusu Engin Altan Düzyatan'dan Üzücü Haber Geldi!

Barbaroslar Başrol Oyuncusu Engin Altan Düzyatan'dan Üzücü Haber Geldi!

Engin Altan Düzyatan'la ilgili üzücü bir haber geldi. Başarılı oyuncunun salgın testi pozitif çıktı. Kendini karantinaya alan ünlü isim, yaptığı açıklama ile hayranlarını korkuttu. Peki Barbaroslar oyuncusunun sağlık durumu nasıl? TRT 1 Barbaroslar dizisi çekimleri durdu mu? İşte oyuncu ile ilgili son gelişmeler...

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı izleyicilerini üzen bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın bir süreliğine evde kalacağı öğrenildi. Salgınla ilgili test yaptıran Düzyatan, testin pozitif çıkmasıyla birlikte kendini karantinaya aldı. Şimdi ise ünlü ismin evde ne kadar kalacağı merak ediliyor. Barbaroslar dizisinin çekimleri aksayacak. Ayrıca oyuncunun sağlık durumu nasıl kendisinin açıklamalarına baktık.

Sosyal Medyadan Duyurdu

Engin Altan Düzyatan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Salgın hastalığa yakalandığını belirttikten sonra evde karantina sürecine girdiğini belirtti. Ayrıca sağlık durumunun şu an için iyi olduğu gözler önüne serildi. Oyuncunun salgını hafif atlatacağı düşünülüyor.

Barbaros Çekimleri Durdu mu?

Öte yandan Barbaros dizisi çekimleri de askıya alındı. En azından Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolde oynadığını düşünecek olursak pek çok sahne çekilemeyecek. Oyuncu diziye geri katıldığında eksik kalan sahneler için bir kez daha sete çıkılabilir. Bu hafta Barbaroslar yayınlanacak olsa da önümüzdeki hafta için herhangi bir söz veremiyoruz. TRT 1 dizisiyle ve başrol oyuncusuyla ilgili yaşanacak son gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.