Bahar Candan Kalçasını Gösterdiği Fotoğrafıyla Gündemde! Mini Eteğiyle Tepki Üstüne Tepki Çekti!

Bahar Candan Kalçasını Gösterdiği Fotoğrafıyla Gündemde! Mini Eteğiyle Tepki Üstüne Tepki Çekti!

Bahar Candan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada öyle bir fotoğraf koydu ki görenler şok oldu kaldı. Bahar Candan'ı daha önce hiç böyle görmemiş olabilirsiniz. Mini etekli fotoğrafında öyle bir detay gizli ki anında tepki çekti.

 Bahar Candan, son zamanlara damgasını vuracak bir hamle ile karşımıza çıktı. Gittikçe daha da cesur ve iddialı paylaşımlar yapan Bahar Candan, sosyal medya hesabı üzerinden kalçalı fotoğrafı ile gündeme geldi. Fotoğrafı görenler ilk başta ne olduğuna anlam veremedi. Oldukça fazla tepki çektiği görülen bu paylaşımla birlikte, ünlü isim fotoğrafı silmeme konusunda ısrarcı davrandı.

Onlyfans'tan Gelir Elde Ediyor

Onlyfans hesabını açtığından bu yana aylık 1 milyon TL gelir elde ettiğini belirten Candan, bu kazancıyla dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan kendisinden gelen açıklamalar da magazin gündemi aracılığı ile yakından takip ediliyor.

bahar-candan.jpg

Tepki Çekse de Umursamıyor

Paylaşımlarının çoğu zaman tepki çekse de hiçbir şekilde tepkileri umursamadığı görülmekte. Dolayısıyla bu durum kendisinin de işine geliyor. Daha hızlı popüler olmasında da etki sağladığı bir gerçek.