Azize MasterChef  Yarışmasına Göz Yaşları İçerisinde Veda Etti! İfşalar Bitmek Bilmiyor!

Azize MasterChef Yarışmasına Göz Yaşları İçerisinde Veda Etti! İfşalar Bitmek Bilmiyor!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Masterchef yarışması hız kesmeden yoluna devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Masterchef yarışmasından elenen isim belli oldu. Masterchef veda gecesinde büyük bir gelişme ekranlara yansıdı. Programın yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise elenen yarışmacıları bir şans daha verildiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef de bu hafta çekişmeli dakikalar ekranlara geldi. Mavi takım 2- 1 kazanırken yarışmada Araz, Azize, Dilara, Burcu, Sergen ve Pelin eleme adayları olarak potaya girdi. Yarışmaya veda eden ismi ise Mehmet şef açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde Masterchef yarışmasını veda eden ismin Azize olduğu ortaya çıktı. Bu sonuç karşısında gözyaşlarına hâkim olamayan Azize'ye Mehmet Şef bir şansının daha olduğunu dile getirdi. Mehmet Şef’in bu açıklamalarının ardından herkes şansın ne olduğunu şimdiden merak ederken yeni bölüm fragmanı ile birlikte sürpriz de izleyiciler ile buluştu. Alınan bilgiler neticesinde elenen yarışmacılardan iki ismin tekrardan ana kadroya girmek için mücadele vereceği ortaya çıktı.

Azize, Masterchef yarışmasına veda etti

Yengeç yaratıcılık tabağı ile birlikte eleme oyununda mücadele verecek olan 3 kişi belirlendi. Bu mücadelede Burcu, Araz ve Azize elenmemek için adeta birbiriyle yarıştı. Bunun ardından Soner Şefin imza tabağı Hint yemeği pani puri çıkaran Burcu elemeden son anda kurtuldu. Böylelikle potaya girerek elenen isim ise Azize oldu. Masterchef yarışmasına veda eden yarışmacı Azize gözyaşlarına hâkim olamadı. Somer Şef ise Azize'nin çok güzel yemekler çıkardığını belirterek yolunun açık olmasını diledi. Bunun ardından Danilo Şef Azize'nin gitmesini çok erken bulduğunu dile getirdi. Etrafındaki insanların uzun bir süre mutfakta olduğunu ve Azize'nin muhteşem yarıştığını ifade etti.

Azize, kadınlara seslendi

Gözyaşlarına hâkim olamayan Azize ise yaşadığı şeylere değinerek hiçbir insana boyun eğmediğini çok ağır şeyler yaşadığını, ama hep kendi olduğunu sözlerine ekledi. Bunun ardından buraya gelmeden önce bir kitap aldığını ve sadece o kitap da bu yarışmaya katıldığını, eğitim alsaydı daha başka şeylerin olabileceğini söyledi. Ekranlardan kadınlara seslenen Azize hayatta yapılamayacak hiçbir şeyin olmadığını dile getirerek veda konuşmasını tamamladı. Kendi içerisinde de bir savaş halinde olduğunu belirten Azize hayallerinden vazgeçmeyeceğini dile getirdi.