Aytaç Şaşmaz Kariyer Hayatı Hakkında Açıklama Yaptı! Oyuncu Baht Oyunu Dizisi İle Gündem Oldu

Aytaç Şaşmaz Kariyer Hayatı Hakkında Açıklama Yaptı! Oyuncu Baht Oyunu Dizisi İle Gündem Oldu

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Baht Oyunu kemik İzleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde ‘Bora’ karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz, hayatı hakkında açıklamalar yaptı. İşte haberin detayları...

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Baht Oyunu dizisi reyting olarak iyi bir seviyede ilerliyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin başrol oyuncusu Aytaç Şaşmaz açıklamalarda bulundu. Ayrıca yetenekli oyuncu Aytaç Şaşmaz, Be Man Dergisi’nin Ağustos sayısına da kapak oldu. Bunun ardından yetenekli oyuncu Aytaç Şaşmaz’ın dergiye verdiği pozlar ve açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

Aytaç Şaşmaz açıklamaları ile şaşırttı

Aytaç Şaşmaz açıklamaları ile şaşırttı. ‘Söz’ dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Aytaç Şaşmaz, kısa sürede yapımcıların gözdesi oldu. Bunun dışında Söz dizisinde ‘Çaylak’ karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz, kısa sürede akıllarda kalmayı da başardı. Söz dizisi hakkında açıklamalar yapan Aytaç Şaşmaz, dizinin kendisine çok güzel şeyler kattığını dile getirdi. Bunun dışında çok iyi arkadaşlıklar edindiğini açıkladı.

Sözlerine devam eden yetenekli oyuncu Aytaç Şaşmaz, İlk adımının reklam olduğunu dile getirdi. Bunun ardından sinema filmiyle kariyerine devam ettiğini fakat kısa sürede Söz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğunu söyledi. Sektöre dair her şeyi Söz dizisinde öğrendiğini belirten oyuncu, kariyer planları hakkında da açıklama yapmayı ihmal etmedi. Söz dizisinde hayat verdiği Çaylak karakterini asla unutmayacağını çünkü ilk adımını Çaylak karakteri ile attığını açıkladı.

Aytaç Şaşmaz kariyer yolculuğu hakkında konuştu

Aytaç Şaşmaz kariyer yolculuğu hakkında konuştu. Söz dizisinin ardından yapımcıların yeni gözdesi olan Aytaç Şaşmaz, kısa sürede birçok projeden de teklif üstüne teklif aldı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Aytaç Şaşmaz, ‘Hekimoğlu’ dizisinde ise ‘Emre’ karakterine hayat vererek kısa sürede birçok hayrana sahip oldu. Tüm ekip ve yapım şirketine teşekkürlerini ileten Aytaç Şaşmaz, Söz dizisinde hayatını liseye benzetti. Bunun ardından Hekimoğlu dizisinin ise kendi için üniversite olduğunu aktardı.