Ayça Ayşin Turan Dergiye Verdiği Röportaj İle Büyük Yankı Uyandırdı! Yetenekli Oyuncu Gündemi Salladı

Ayça Ayşin Turan Dergiye Verdiği Röportaj İle Büyük Yankı Uyandırdı! Yetenekli Oyuncu Gündemi Salladı

Ada Masalı dizisinde Haziran karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan, şoke edici açıklamalarda bulundu. Yetenekli oyuncu Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı dizisi ile gündemi derinden sarstı. Oyuncu hayat verdiği karakter ile ön plana çıktı. İşte detaylar...

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve yaz sezonunun en çok sevilen dizileri arasında yer alan Ada Masalı çekimlerine devam ediyor. Ada Masalı dizisinde Haziran karakterine Ayça Ayşin Turan hayat veriyor.

Ayça Ayşin Turan’ın verdiği röportaj gündem yarattı

Ayça Ayşin Turan’ın verdiği röportaj gündem yarattı. Yetenekli oyuncu Ayça Ayşin Turan, bir dergiye verdiği röportajda özel hayatı hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Ayça Ayşin Turan yalnızlık duygusu yaşamadığını söyleyerek kendini bildi bileli hiç yalnız kalmadığını ifade etti. Açıklamalarına devam eden yetenekli oyuncu Ayça Ayşin Turan kalabalık bir aileden doğduğunu söyleyerek en yakın arkadaşlarının da kardeşleri olduğunu belirtti.

Kariyer hedeflerinden bahsetti

Kariyer hedeflerinden bahsetti. 2011 yılında Dinle Sevgili dizisi ile televizyon macerasına adım atan 28 yaşındaki oyuncu Ayça Ayşin Turan dizide hayat verdiği Gülfem karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Bunun ardından Karagül dizisinde Ada Şamverdi karakteri ile ekranlara gelen yetenekli oyuncu geniş izleyici kitlesine sahip oldu.

Özel hayatında nasıl bir kişiliğe sahip?

Özel hayatında nasıl bir kişiliğe sahip? Bunun dışında rollerinin sınırlarının çok zorlayıcı bir karakter olmasını isteyen yetenekli oyuncu Ayça Ayşin Turan hedefinin bir gün gerçekleşeceğini umut ediyor. Ayrıca popüler olma ya da ünlü olmak gibi bir beklentisinin de olmadığını söyleyerek şöhretin işin getirisi olduğunu tek istediği şeyin iyi bir oyuncu olarak anılmak ve kalıcı olmak olduğunu belirtti. Ayrıca Ayça Ayşin Turan yaşadığı zorlukların üstesinden nasıl geldiğini anlattı. Üzülse de her şeye hayırlısı gözüyle baktığını zorluklara takılıp kalmadığını söylüyor. Bunun dışında konunun üstünden atlayıp gelecek günlerde konsantre olduğunu söyleyerek olumsuzluklara karşı böyle savaştığını belirtti.