Aslı Enver Yeminini Bozdu! ABD’de Yankı Uyandıran Dizinin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oluyor!

Aslı Enver Yeminini Bozdu! ABD’de Yankı Uyandıran Dizinin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oluyor!

Babil dizisinin final yapmasının ardından Aslı Enver, kameralardan uzak yaşamayı tercih etti. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncuya güçlü bir projeden teklif gitti. Aslı Enver hayranları ise oyuncunun teklifi kabul edip etmeyeceğini merak ediyor.

Yeni sezonda ekranlarda yer almasın en çok istenilen oyuncular arasında en başta Aslı Enver geliyor. Babil dizisinde Ayşe karakterine hayat veren oyuncunun Aslı Enver’in hayranları, daha güçlü bir hikâye daha güçlü bir karakter ekranlara dönüşünü bekliyor. Fakat alınan bilgiler neticesinde Aslı Enver’in projeyi kabul ettiğine dair henüz net bir açıklama yapılmadı.

The Good Wife isimli diziden uyarlanan yapımın detayları belli oldu!

The Good Wife isimli diziden uyarlanan yapımın detayları belli oldu! Son zamanlarda ortaya çıkan yeni dizi iddiası da bu yüzden herkesin dikkatini çekti. CBS’de yayınlanan Emmy ve Golden Globe ödülleri kazanan The Good Wife isimli yapımın Türk uyarlaması için hazırlıklar başlatıldı.

Savaşçı dizisinin final yapmasından sonra Limon Yapım, güçlü bir dizi ile yeniden ekranlarda yerini almak istiyor. Tam da bu noktada da uyarlama dizi için de görüşmelere başlandığı ortaya çıktı.

Dizinin kadın başrol oyuncusu için Aslı Enver düşünülüyor

Dizinin kadın başrol oyuncusu için Aslı Enver düşünülüyor. Kadın başrol oyuncusu için Aslı Enver’e teklif götürüldüğü kulis bilgisi de çok ilgi çekti. Aslı Enver’in sosyal medyadaki hayranları yaptıkları yorumlarda Skandal dizisinin iyi iş yapabileceğini de belirtiyor. Bir dram yapımında güçlü bir karakter canlandırması beklenilen Aslı Enver’in yeniden televizyon ekranına dönmesi istenirken, oyuncunun vereceği karar da çok merak ediliyor.

Gelen bilgiler arasında Skandal dizisi için İnternete düşen görüntüler nedeniyle güzel giden bir evliliğin alt üst olmasını da anlatan Skandal dizisi için farklı isimlerle de görüşmelere başlandı.

Eğer Aslı Enver rolü kabul eder ise avukat karakteri ile ekranlarda olacak. Ünlü oyuncu Aslı Enver’in hayranları da hızla artış gösteriyor.  Enver’in instagram üzerinden 6 milyon takipçi sınırını da aştı ve artmaya devam ediyor.