Aslı Enver Yaptıklarını Duyunca Çok Şaşıracaksınız! Aslı Enver Paraya Para Demiyor!

Aslı Enver Yaptıklarını Duyunca Çok Şaşıracaksınız! Aslı Enver Paraya Para Demiyor!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan İstanbullu Gelin isimli dizi ile adını geniş kitlelere duyuran yetenekli Oyuncu Aslı Enver yeni arabasıyla tura çıkarak magazin gündemine de bomba gibi düştü. Yetenekli oyuncunun milyonlar saçan arabasını gören asgari ücretliler ise sosyal medyada kriz geçirdi. İşte haberin Tüm detayları...

Aslı Enver ünlülerin elektrikli araba modasına destek oldu. Meksika tatilinin ardından Aslı Enver asgari ücretlileri öfkelendirdi. Milyonluk arabası ile tur atan yetenekli oyuncu harcadığı servet de birlikte dudakları da uçuklattı. Milyonluk arabası ile hava atan Aslı Enver kendini böyle ödüllendirdi.

Aslı Enver, soluğu lüks mekanlarda aldı

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da doğan yetenekli oyuncu Aslı Enver yurt çapında da birçok kişi tarafından beğeniliyor. Milyonlarca hayranı bulunan yetenekli oyuncu Aslı Enver güzelliğinin dışında yeteneği ile de çok konuşuluyor. Haftalardır süren Meksika tatilinin ardından yurda dönüş yapar Aslı Enver İstanbul'da lüks mekanlarda soluğu aldı. Son dönemde elektrikli araba modasına uyan yetenekli oyuncu Aslı Enver'in aracına harcadığı fiyatı duyanlar ise şok geçirdi.

Aslı Enver, yeni aracının fiyatını açıkladı

Hayat Bilgisi dizisi ile ekranlarda adını duyuran Aslı Enver Suskunlar, Kavak Yelleri, Tamam mıyız? Kardeşim Benim, Mutlu Ol Yeter ve Öteki Taraf gibi pek çok dizi ve filmde rol aldı. Son dönemin en çok izlenen yapımı ile birlikte ününe ün katan yetenekli oyuncu servetiyle de ağızları açık bıraktı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden uyarlanan İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya Boran rolüne hayat veren yetenekli oyuncu en çok konuşulan isimler arasında da yer aldı. Şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşayarak gündeme gelen Aslı Enver bu defa elektrikli arabasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Uzun zamandır kullandığı aracını değiştiren Aslı Enver kendini ödüllendirdiğini arabasının fiyatının ise 1 milyon 900 bin TL olduğunu dile getirdi. İstanbul sokaklarında gezen Aslı Enver milyonluk arabası ile hava atarak 2022 asgari ücret zammına kilitlenen kişilerin odak noktası oldu.