Aslı Enver Netflix Filminin Oyuncu Kadrosunda! Babil'den Sonra İlk Defa!

Aslı Enver Netflix Filminin Oyuncu Kadrosunda! Babil'den Sonra İlk Defa!

Ünlü oyuncu Aslı Enver'in Netflix filminde rol alacağı açıklandı. Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen güzel ismin yakın zamanda yeni film projesinde yer alması büyük ses getirdi. Peki Aslı Enver hangi karakteri canlandıracak? Film ne zaman yayınlanıyor?

Babil dizisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Aslı Enver, pandeminin yaygınlaşmasından sonra bir daha ekranlarda gözükmemişti. Babil'in de sona ermesinin büyük bir payı vardı. Ayrıca sevilen oyuncu farklı projelere de yanaşmamış ve uzun süredir dizilerde aktif olarak rol almamıştı. Ancak beklenen haber geldi. Ünlü oyuncuyu artık ekranlarda görebileceğiz. Fakat bu sefer dizi projesi ile karşımıza çıkmayacak. Aslı Enver nerede oynayacak?

Aslı Enver'den Yeni Film Projesi

Sinema filmlerine geri dönüş yapan ünlü oyuncu Aslı Enver'in Sen Yaşamaya Bak filminde oynayacağı açıklandı. Bu dizide hayat vereceği karakter ise merak ediliyor. Bilindiği üzere başarılı oyuncunun rol aldığı pek çok dizi ve sinema filmi ilgiyle izlenmekte. Adından söz ettirmeyi başardığından ötürü bu projenin konusu da hayranları tarafından araştırılmakta.

Sen Yaşamaya Bak Filmi konusu Nedir?

Sen Yaşamaya Bak filminin konusu henüz açıklanmadı. Filmle ilgili ön gösterim veya fragman geldiği vakit daha fazla bilgi edinebileceğiz. Ancak yayınlanacağı dijital platformla ilgili bilgi verildi. Netflix ile anlaşma sağlayan projenin bu sene veya önümüzdeki sene yayınlanması bekleniyor. 

Aslı Enver Hangi Karakteri Canlandıracak?

Canlandırdığı her karakterin hakkını veren Aslı Enver'in bu proje için hayat vereceği karakter yakın zamanda açıklanacaktır. Diziyle ilgili bildiğimiz bilgiler şimdilik kısıtlı. Netflix'te yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Kadro tamamlandıktan sonra genel bir açıklama yapılacaktır.

Uzun Zamandır Ekranlarda Yoktu

Başarılı ve güzel oyuncu Aslı Enver, geçmişte rol aldığı dizilerle hali hazırda adından söz ettiriyordu. Ancak son zamanlarda ekranlarda yer almamasının nedeni çok araştırıldı. Pandemiden ötürü ünlü oyuncunun bir süre dinlenmiş olacağı tahmin ediliyor. Kendine daha fazla ayırdığı için hayranlarının ısrarlı bekleyiş biraz uzun sürdü. Ancak sonunda yeni bir proje ile tekrardan ekranlarda yer alma kararı aldı.