Aşk Mantık İntikam Dizi Oyuncusu Burcu Özberk'in Gizli Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Aşk Mantık İntikam Dizi Oyuncusu Burcu Özberk'in Gizli Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin başarılı oyuncusu Burcu Özberk, sevgilisi ile dudak dudağa görüntülendi. Başarılı ismin kiminle sevgili olduğu merak ediliyor. Yeni ilişkisine dair bazı ipuçları paylaşıldı. Güzel oyuncu İlhan Şen ile sevgili sanılıyordu. Ancak başka bir oyuncuyla görüntülendi!

Burcu Özberk, yaz aylarından itibaren Fox TV'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam'da oynuyor. Canlandırdığı karakter ile önemli bir başarı elde etti. İlhan Şen ile başrolü paylaşması da ayrı bir şans diyebiliriz. Çünkü ikili rolünü çok iyi canlandırıyor. Zaman zaman ikili arasında aşk dedikoduları ortaya çıksa da bu zamanla yalanlandı. Burcu Özberk'in sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin görüldüğü belirtiliyor. Peki güzel oyuncunun sevgilisi kim?

Burcu Özberk'ten Samimi Yakınlaşmalar!

Burcu Özberk, bir gece mekanında Serkay Tütüncü ile görüntülendi. İkilinin arkadaş olduğu belirtiliyordu ancak dudak dudağa hareket ettikleri belirtildi. Bu iddiadan sonra gözler yeniden oyuncu Burcu Özberk'e çevrildi. Gerçekten de sevgili olup olmadıkları soruldu.

Henüz Açıklama Gelmedi!

Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk yakınlaşmasına dair henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak hayranları bu sorunun cevabını çok merak ediyor. Kendisini sevenlerin merakını gidermesi adına yakın zamanda bir açıklama yapacağı tahmin edilmekte. Bu haberle birlikte İlhan Şen ile gerçekten ilişki yaşamadığı anlaşıldı. Çünkü İlhan Şen'in zaten Pınar Gülkapan ile bir ilişkisi olduğu biliniyor.