Arka Sokaklar Oyuncusu Onur Bay Resmen Çöktü! Onur Bay Aşk Hayatında Kaybetti!

Arka Sokaklar Oyuncusu Onur Bay Resmen Çöktü! Onur Bay Aşk Hayatında Kaybetti!

Arka Sokaklar dizisiyle ünlenen Onur Bay'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Henüz yeni ayrıldığı eski sevgilisi Dilara Aksüyek'in yeni sevgilisiyle görüntülenmesi şok etti. Hayranları gözlerine inanmak istemedi. Birbirlerini çok seven ikili hızlı şekilde ayrılmış ve farklı aşklara yelken açmıştı. İşte Dilara Aksüyek'ten şok sözler...

Onur Bay ile olan ilişkisiyle gündeme gelen Dilara Aksüyek, bir anda ünlü isimden ayrılmıştı. İlişkileri sonlanınca aradan çok fazla vakit geçmeden yeni bir isimle sevgili olduğu öğrenildi. Basın mensuplarının kendini görüntülemesiyle beraber onlara doğru yönelen Aksüyek, röportaj yapmak istediğini belirtti. Yanında işletmeci sevgilisi de bulunmaktaydı. Birlikte duran ikilinin keyfi yerindeydi. Dilara Aksüyek ise hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

"Aşk Gelip Geçici"

Aşkın gelip geçici bir şey olduğunu savunan Dilara Aksüyek, önemli olanın aşkın zamanla sevgiye dönmesi olduğunu ifade etti. Ayrıca aşk acısı çekmediğini de vurguladı. Aşk acısının anlamsızlığından bahsetti. Dünyada pek çok kötü olay yaşanırken aşk acısı çekmenin doğru olmayacağını söylemesi şaşırttı.

Onur Bay ile Sevgiliydi

Arka Sokaklar'da oynamış olan Onur Bay, Dilara Aksüyek ile ilişki yaşıyordu. Çift bir süre sonra ayrılık kararı almıştı. Düzenli olarak kavga ettikleri iddia ediliyordu. Aralarında 8 yaş fark olmasına rağmen ikili tüm eleştirilere kulaklarını tıkamıştı. Onur Bay 25 Dilara Aksüyek ise 33 yaşında. İlişkileri bittikten sonra ikiliden bir daha haber alınamadı. Ortak bir açıklama yapmadılar. Şimdi ise Dilara Aksüyek'i yeni ilişkisiyle görüntüledik. İşletmeci sevgilisi ile gece hayatında görüntülendi. Onur Bay'dan bu yaşananlarla ilgili açıklama gelir mi bilmiyoruz.