Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılan Oyuncu Pişman Olduğunu İşte Bu Sözlerle İtiraf Etti!

Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılan Oyuncu Pişman Olduğunu İşte Bu Sözlerle İtiraf Etti!

Senelerdir ekranlara gelen Arka Sokalar dizisi yeni sezon hazırlığına başladı. Alınan bilgiler neticesinde yeni sezon için çalışmalarını başlatan Arka Sokaklar dizisi, bu sezon yeni oyuncuları bünyesine dahil etti. Dizi severler, merakla bekliyor.

Kanal D ekranlarında 2006 yılından bu yana yoluna devam eden Arka Sokaklar dizisinde birçok ünlü isim diziden ayrıldı. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Arka Sokaklar dizisine birçok yeni isim girdi.

Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığına pişman olan oyuncudan büyük itiraf!

Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığına pişman olan oyuncudan büyük itiraf! Bir dönem Arka Sokaklar dizisinde yer alan ve ayrıldığına pişman olan bazı isimler de var. Bunlardan birisi de Pınar karakterini canlandıran Pınar Aydın. Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Soylu’nun kızı Pınar karakteri olarak hayat veren isimlerden birisi de pınar Aydın olmuştu. İzleyicilerin ekranda görmeyi en çok istediği isimlerden birisi olan Pınar Aydın, 2015 yılında bu kariyerine nokta koymuştu.

Pınar Aydın, oyunculuğa nasıl başladı? Ünlü oyuncu açıkladı

Pınar Aydın, oyunculuğa nasıl başladı? Ünlü oyuncu açıkladı. Yaşamına Giresun da devam etme kararı alan Pınar Aydın, 2006- 2008 yıllarında dizide bulundu ve akıllarda da yerini edindi. Daha sonrasında farklı projelerde rol alan ve en son da 2015 yılında O Hayat Benim dizisindeki Tülay karakteri sonrası kariyerini noktalayan oyuncu Aydın, şimdilerde ise çocuklarına bakıyor.

Pınar Aydın, yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti

Pınar Aydın, yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti. İki oğlu ile Ayaz ve Uğur Berk ile günlerini geçiren oyuncunun eşi Harun Ovalıoğlu, Giresunspor'un Genel Müdürlüğü yapıyor. Üç yıldır Giresun’da sakin bir hayat geçiriyor. İstanbul’da çok boğulduğunu ama yeni evinde huzurlu bir hayatının olduğunu söyleyen Pınar Aydın, açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti.  

Arka Sokaklar dizisine veda eden Pınar Aydın pişman olduğunu dile getirdi. Oyuncunun bu açıklamaları ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.