Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılan Oyuncu Nedenini Açıkladı! Yüsra Geyik Arka Sokaklar Dizisine Veda Etti!

Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılan Oyuncu Nedenini Açıkladı! Yüsra Geyik Arka Sokaklar Dizisine Veda Etti!

Senelerdir Arka Sokalar dizisinde rol alan Yüsra Geyik, kadrodan neden ayrıldığını açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu farklı projelerde çalışmak istediğini dile getirdi. 15 yaşında dizi setinde rol alan Geyik, bu dizi ile büyüdü.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve 15 sezon boyunca ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisi yeni sezon hazırlığına başladı. Alınan bilgiler neticesinde yeni sezon hazırlığına başlayan Arka Sokaklar dizisinden birçok oyuncu ayrılma kararı aldı. Hatta diziden ayrılan oyuncular arasında Yüsra Geyik de bulunuyor.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldığını açıkladı!

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldığını açıkladı! Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisine veda etti. Senelerdir oynadığı Arka Sokaklar dizisine duygusal bir şekilde veda eden Yüsra Geyik, 15 yıldır aynı dizide rol aldığını söyledi. Alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisinin setinde 15 senedir rol alan oyuncu 30 yaşında kadrodan ayrıldı. Yani Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizisinin setinde büyüdü.

Yüsra Geyik, farklı projelerde rol almaya hazırlanıyor!

Yüsra Geyik, farklı projelerde rol almaya hazırlanıyor! Arka Sokaklar dizisinden ayrılma nedenini söyleyen yetenekli oyuncu Yüsra Geyik farklı projelerde yer almak istediğini söylüyor. Bunun dışında kendisi geliştirmek istediğini söyleyen Yüsra Geyik, senelerdir aynı dizide oynadığını ve zaman açısından sıkıntı çektiğini dile getirdi. Ayrıca film çekmek istediğini söyleyen genç oyuncu festival yolculukları ile bağımsız bir film istediğini belirtti.

Yetenekli oyuncu sosyal medyada gündem oluyor

Yetenekli oyuncu sosyal medyada gündem oluyor. Farklı bir proje ile anlaşma yapmayan güzel oyuncu Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımları ile de sık sık gündeme geliyor. Instagram hesabından birbirinden güzel fotoğrafları takipçileriyle paylaşmaya ihmal etme en yetenekli oyuncu, hayranlarını da habersiz bırakmıyor. Genç oyuncunun hayranları ise Yüsra Geyik’in yeniden ekranları dönmesini büyük bir merakla bekliyor. Fakat alınan bilgiler neticesinde Yüsra Geyik henüz rol alacağı yeni projenin detaylarını açıklamadı.