Alp Navruz Ada Masalı Dizisinden Ayrılıyor! Navruz, The Turkish Detective İsimli Projeden Teklif Aldı!

Alp Navruz Ada Masalı Dizisinden Ayrılıyor! Navruz, The Turkish Detective İsimli Projeden Teklif Aldı!

Ada Masalı dizisinin başrol oyuncusu olan Alp Navruz, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Alp Navruz'a birçok projeden de teklif gidiyor. Ada Masalı dizisini bırakıp bırakmayacağı merak ediliyor.

Alp Navruz oyunculuğa başladığı günden bu yana birçok farklı projelerde yer alan oyuncuların başında geliyor. 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ekran yolculuğuna başlayan Alp Navruz birçok diziden teklif aldı.

Navruz’un kariyer yolculuğu!

Navruz’un kariyer yolculuğu! Fazilet Hanım ve Kızları gibi başarılı bir projeden teklif alan Alp Navruz bu dizinin ardından Elimi Bırakma isimli bir projede yeteneğini sergiledi. Elimi Bırakma isimli başarılı bir projede iyi iş çıkaran yetenekli oyuncu Alp Navruz sonrasında Zümrüdüanka dizisi ile ekranlara geldi.

Alınan bilgiler neticesinde yakışıklı oyuncu Alp Navruz son olarak Ada Masalı dizisi ile izleyici karşısına çıktı. Ada Masalı dizisi ilk etapta iyi bir başlangıç yakalasa da reytingleri günden güne düşüyor. Yetenekli oyuncu Alp Navruz birbirinden farklı üç dizide yer alsa da ocak ayında haziran ayına kadar dinlenme fırsatı buldu. Bunun dışında oyuncunun enerji toplaması da bu anlamda iyi oldu.

Alp Navruz’a yeni bir proje teklifi geldi!

Alp Navruz’a yeni bir proje teklifi geldi! Şu an ise yetenekli oyuncu Alp Navruz yurtdışından bir teklif aldığını açıkladı. Açıklamalarına devam eden Alp Navruz Ada Masalı dizisinin beklentilerinin altında ilerlediğini belirtti. Bunun dışında Ada Masalı dizisi ile ön plana çıkan Alp Navruz dikkatleri üzerine toplamayı da başardı.

Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Amerikan yapımı şirketlerden yeni bir proje için teklif aldığı ortaya çıktı. Türkiye'de çekilecek olan The Turkish Detective isimli projenin başrol oyuncusu olarak Alp Navruz düşünülüyor. Yetenekli oyuncu Alp Navruz'un bu teklifi nasıl cevap vereceği ise herkes tarafından merak söz konusu oldu. Ayrıca Alp Navruz'un şu an projeyi değerlendirme aşamasında olduğu da ortaya çıktı