Alişan’ın Eşi Buse Varol’un Rol Alacağı Dizi Ortaya Çıktı! Buse Varol’dan Açıklama Gecikmedi

Alişan’ın Eşi Buse Varol’un Rol Alacağı Dizi Ortaya Çıktı! Buse Varol’dan Açıklama Gecikmedi

Son zamanlarda en çok konuşulan isimlerin arasında yer alan Buse Varol'un rol alacağı yapım belli oldu. Kısa süre önce Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisinde ünlü oyuncunun yer alacağı iddia edildi. Gündeme gelen başka bir durum ise herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Şu an televizyon dünyasını sallamaya gelen isim tüm dengeleri değiştirdi. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Magazin gündemine ayrılık iddiaları ile çıkan Alişan ve Buse Varol hayranlarını derinden üzmüştü. Ayrılık iddialarının ardından açıklama yapan Buse Varol ve Alişan bu iddiaları yalanladı. Yetenekli oyuncu Buse Varol ekranlara tekrardan döndüğünü açıkladı. Bu açıklamanın ardından Buse Varol'un hangi yapımda rol alacağı merak ediliyor.

Buse Varol, Camdaki Kız dizsinin kadrosuna mı dahil oluyor?

Ayrılık iddialarını yalanlayan Buse Varol yeniden bir dizi ile anlaştığını aralık ayında başlayacağını bundan dolayı instagramında temizlik yaptığını aktardı. Bunun dışında sadece işle alakalı paylaşım yapacağını dile getiren yetenekli oyuncu Buse Varol, aralık ayında ekranlarda olacağını belirtti. Ünlü oyuncu Buse Varol'un Camdaki Kız dizisinde rol alacağı iddia ediliyor. Bunun üzerine Buse Varol'un Camdaki Kız dizisi yerine başka bir yapımda rol alacağı ortaya çıktı. Buse Varol hayranları ise bu haber karşısında sevincini gizleyemedi.

Varol’un yeni dizisi ortaya çıktı!

Kulislerden alınan bilgiler neticesi Buse Varol, Camdaki Kız dizisinde rol almayacak. Yetenekli oyuncunun Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşi Türkan karakterine hayat vereceği iddia edilmişti. Bunun üzerine Buse Varol'un yeni dizisinin FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacağı ortaya çıktı. Yani Buse Varol, Pastel Film tarafından ekranlara gelecek olan dizide rol alacak. Bunun dışında Buse Varol ile anlaşma sağlanırsa Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay da yeni dizide ekranlarda olacak.

Türkan karakterine hangi oyuncu hayat verecek?

Sosyal medyada sevinerek takip edilen Buse Varol, Camdaki Kız dizisi hakkında bir açıklama yapmadı. Camdaki k-Kız dizisine Türkan karakteri ile dahil olacak oyuncu ise henüz belli olmadı. Bunun ardından Camdaki Kız dizisindeki Türkan karakterinin kim olacağı ise merak söz konusu oldu.