Alişan'ın Eşi Buse Varol Evi Terk mi Etti? Açıklama Bu Sefer Alişan'dan Geldi

Alişan'ın Eşi Buse Varol Evi Terk mi Etti? Açıklama Bu Sefer Alişan'dan Geldi

Alişan ve Buse Varol hakkında iddialar devam etmekte. Kısa süre önce boşanma iddiaları ortaya atıldı. Bu konu hakkında bir açıklama yapan ikili iddiaların yalan oldunu söyledi. Fakat pekte yalanmış gibi gözükmüyor. Buse Varol çocuklarını alıp nereye gitti? Neden gitti? Hepsi haberimizin detayında..

Kısa süre önce Buse Varol açıklama yapmıştı. “Allah’a çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Birisi haber yapmış. Tıklasın diye, ilk Monaco’ya giderken böyle haber çıkmıştı. Alişan ile fotoğraf koymuyorum diye böyle haberler çıktı. Merve benim eltim. Ama kız kardeşim gib. O eşini kaybetmişken ben Alişan ile el ele romantik pozlar koymak istemedim. Herkesi aydınlatayım hiç böyle bir şey yok. Güzel bir evliliğimiz var, iki çocuğum var. Biz çok zor günler yaşıyoruz. Ona destek olup atlatmaya çalışıyoruz. Böyle bir dönemde insanların daha hassas olmasını istiyorum. Asla ayrılık yok” sözlerini ifade etmişti.

Buse Varol Nereye Gitti

Bu açıklamalardan sonra Alişan sevdiği kandını ve çocuklarını nereye gönderdi. İstanbul havalimanı’nda görüldüler. Buse Varol ayrı kalacaklarını ifade etti. Alişan ise yoğunluğundan dolayı ailesinin yanında olamıyacağını ifade etti.

Son olarak herkese mutlu aile pozu verdiler. Alişan’ın konserlerinden dolayı katılamadığını ailesinin ise tatile gittiğini açıkladı. Bir çok ayrılık iddiaları yalan çıktı. Alişan ve ailesine mutluluklar diler sizlerinden yorumlarını merak ederiz.