Alişan’ın Acı Günü.. Kardeşini Koronavirüsten Dolayı Kaybetti!

Alişan’ın Acı Günü.. Kardeşini Koronavirüsten Dolayı Kaybetti!

Şarkıcı Alişan kardeşini koronavirüsten dolayı kaybettiğini açıkladı. Bunun ardından birçok kişi Alişan'a baş sağlığı diledi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Alişan'ı arayarak, başsağlığı diledi. İşte haberin tüm detayları...

Alişan kardeşi Şelçuk Tektaş’ı koronavirüsten dolayı kaybettiğini açıkladı. Yetenekli şarkıcı Alişan’ın bu acı kaybının ardından birçok kişi başsağlığı mesajını iletmek için mesaj paylaşımı yaptı. Bunun dışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Alişan’ı arayarak başsağlığı diledi.

41 yaşındaki 2 çocuk babası Şelçuk Tektaş koronavirüse yenik düştü. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde genç adamın Covid-19 salgınından dolayı hayatını kaybetmesi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Alişan’a başsağlığı mesajları…

Alişan’a başsağlığı mesajları… Bunun ardından Alişan ve ailesi acı kaybın ardından sosyal medyadan birçok mesaj paylaşımı yaptı. Eyşan ve Ceylan isimli iki çocuk babası Şelçuk Tektaş, geçtiğimiz günlerde kardeşi Alişan ile koronavirüs salgınına yakalandı.

Alişan virüsü atlattı fakat kardeşi Selçuk Tektaş o kadar şanslı değildi. Çünkü 41 yaşındaki Selçuk Tektaş hastanede bir ay boyunca tedavi gördükten sonra entübe edildi. Yakınları iyi haber beklerken genç adam Selçuk Tektaş, koronavirüs ile mücadele edemeyerek hayata gözlerini yumdu.

Kardeşinin vefat haberi Alişan’ı adeta yıktı

Kardeşinin vefat haberi Alişan’ı adeta yıktı. Bir ayın sonunda vefat eden Selçuk Tektaş’ın ölüm haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan’ı arayarak başsağlığı mesajını iletti.

Alişan ve vefat eden kardeşi sosyal medyada gündemin ilk sırasına yerleşti. Binlerce paylaşımın ardından Alişan hayranları da sosyal medya aracılığı ile başsağlığı mesajı paylaştı. Alınan bilgiler neticesinde bu haber sonrasında Alişan ve ailesi derin bir üzüntü ile sarsıldı. Cenazenin defin işlemleri ile ilgili de herhangi bir bilgi erişimi olmadı.