Alişan ve Eşi Buse Varol'un Türkiye'yi Neden Terk Ettiği Ortaya Çıktı!

Alişan ve Eşi Buse Varol'un Türkiye'yi Neden Terk Ettiği Ortaya Çıktı!

Alişan'ın bir anda ortadan kaybolması herkesi şaşırttı. Eşi Buse Varol ile birlikte apar topar Türkiye'yi terk ettikleri oraya çıktı. Ülkeden ayrıldıktan sonraki ilk durakları neresi oldu merak ediliyor. Sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ile nereye gittikleri ortaya çıktı. Alişan ve Buse Varol neden gitti?

Alişan ve Buse Varol çifti, son aylarda oldukça zor zamanlar geçirdi. İkilinin başına gelen talihsiz ve üzücü anlar takipçileri tarafından da biliniyor. Bir an olsun rahatlamak maksadı ile yurt dışına çıktıkları öğrenildi. Peki bu tatili hangi şehirde geçirdiler? Hayranlarının merak ettiği bu soru hızlı cevap buldu. İşte Alişan ve Buse Varol'un tatil yaptığı o ülke...

Alişan ve Buse Varol'un Ülkeyi Terk Etme Sebebi Belli Oldu

Abisini kaybeden Alişan, Temmuz ayında oldukça zor zamanlar geçirmişti. Başarılı türkücünün yanında eşi bulunuyordu. Kendisine en üzücü anında dahi destek olarak birlikte bu gelişmeleri atlatmayı başardılar. Abisinin çocuklarına da en iyi şekilde bakacağının sözünü veren Alişan, bu hamlesiyle milyonların gönlüne dokundu.

Alişan Ve Buse VarolTatil Fotoğrafları Paylaştılar

Alişan ve Buse Varol, ayrı ayrı fotoğraflar çekildiler ve sonra bir araya gelerek tatil pozlarını paylaştılar. Sosyal medyayı eskisi gibi aktif kullanmaya başladıkları görüldü. Alişan'ın artık kendini daha iyi hissettiği de fotoğraflarına yansıdı. Üzgün ve morali bozuk halinden eser kalmamıştı. Hayranları kendisini böyle görünce çok sevindi. Artık düzelmiş ve daha mutlu olduğuna kanaat getirdiler.