Alişan ve Buse Varol'dan Herkesi Şoke Eden Karar! Buse Varol Açıklamayı Kendi Yaptı

Alişan ve Buse Varol'dan Herkesi Şoke Eden Karar! Buse Varol Açıklamayı Kendi Yaptı

Buse Varol yine mi hamile? Alişan'ın üçüncü çocuk isteğinden sonra Buse Varol'dan şok çıkış! Hakkındaki iddialara yanıt veren oyuncu adeta şok etti. Buse Varol üçüncü çocuk için hazırlık yapıyor mu? İşte Alişan'ın sözlerinden sonra yeni çocukla ilgili yaşananlar ve Buse Varol'dan açıklamalar...

Başarılı oyuncu Buse Varol'un eşi Alişan ile birlikte iki çocuğa sahip olduğunu biliyoruz. Çift, evlendikten sonra üst üste çocuk sahibi olarak aile kurmuştu. Alişan'ın bu süre zarfında Buse Varol'a daima destek çıktığı belirtiliyor. Şimdi ise Varol'un yeni bir dizi projesinde yer alması beklenmekte. Ayrıca Alişan da yakın zamanda program sunabilir. İkili kariyerine odaklanmaya çalışırken bir iddia ortaya atıldı. Buse Varol'un üçüncü çocuğa hamile olduğu söylendi. Peki kendisi bu konuda nasıl bir açıklama yaptı?

Buse Varol Hamile mi?

Ünlü oyuncu Buse Varol'un hamile olmadığı öğrenildi. Kendisine sorulan soru üzerine üçüncü çocuk düşündüğünü de ekledi. Çocuğun ne zaman doğmasını istediğini de cevapladı. Şimdilik oyunculuk kariyerine odaklanacak olmasından ötürü 5-6 yıl bekleyeceğini söyledi. Alişan ile güzel bir yuva kuran Buse Varol, magazin gündeminden bir türlü düşmüyor. Eşiyle yaptığı tatillerden paylaştıkları videolara kadar pek çok konuda ikiliyi görmekteyiz.

Alişan da İstiyor!

Alişan'ın da üçüncü çocuğa sıcak baktığı gelen haberler arasında. Ancak her iki isim de peş peşe iki çocuk sahibi olduğu için üçüncü çocuğun biraz daha bekleyebileceği kanaatindeler. Önümüzdeki yıllarda ailelerini genişletmek isteyebilirler.