Alişan ve Buse Varol Kavgası Büyüyor! Alişan Eşi Hakkında Kararını Verdi

Alişan ve Buse Varol Kavgası Büyüyor! Alişan Eşi Hakkında Kararını Verdi

Alişan ve Buse Varol ayrılığına dair çeşitli iddialar son bulmuştu. Şimdi ise Buse Varol'un tek başına fotoğraflar koyması gündeme geldi. Instagram hesabındaki fotoğrafları temizlediğini söyleyen Varol, oyunculuğa geri döneceğinin müjdesini vermişti. Peki Alişan eşinin tek başına fotoğraf paylaşması hakkında ne düşünüyor? İkili arasındaki gerilim arttı mı?

Buse Varol, son zamanlarda çıkan ayrılık haberlerine yanıt vermişti. Böyle bir şeyin olmadığı ve haberlerin asılsız olduğunu vurgulamıştı. Instagram hesabı üzerinde temizlik yaptığını belirten ünlü isim, yalnızca kendisi kalacak şekilde fotoğraflarda temizlik yapmıştı. Yakın zaman sonra dizi oyunculuğuna döneceğini açıklamasıyla beraber Instagram hesabını düzenledi. Çocuklar nedeniyle yaklaşık üç yıldır oyunculuktan uzak kaldığını da ifade etti. Artık kariyerine yoğunlaşacağını öğrendik.

Instagram'da Tek Fotoğraf Paylaşıyor

Tek başına fotoğraf paylaşması hayranlarını şaşırttı. Çünkü Buse Varol'un eşi ve çocuklarıyla fotoğraf paylaşmasına çok alışmışlardı. Ancak gelinen noktada ünlü ismin kendine ait bir sosyal medya hesabı istemesi doğal karşılanıyor. Kısa süre önce ayrılık iddialarını reddeden ünlü isim şimdi de bu hamlesiyle gündeme geldi.

Alişan Fotoğrafları Beğendi

Alişan ise fotoğrafları beğendi ancak herhangi bir yorumda bulunmadı. Ünlü ismin bu hareketi de dikkat çekmişti. Bir süredir program sunuculuğu ile geçimini sağlayan Alişan, şimdilerde hangi program ile anlaşacak merak ediliyor. Alişan ve Buse Varol ilişkisi bir süre daha gündeme gelecek gibi gözüküyor.