Alişan Survivor All Star'ı Hedef Aldı! Acun Ilıcalı ve Alişan Mahkemelik mi Oldu?

Alişan Survivor All Star'ı Hedef Aldı! Acun Ilıcalı ve Alişan Mahkemelik mi Oldu?

Survivor All Star'la ilgili yaşanan gelişme şaşırttı. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği programa Alişan'ın damgasını vurduğu görüldü. Peki Alişan Survivor All Star 2022 için neler söyledi? Acun Ilıcalı bu mesajı gördü mü merak ediliyor. Buse Varol da Alişan'ın paylaşımını onayladı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bu sene önemli yarışmacıların yer alacağı programa ilişkin Alişan'ın paylaşımı gündem oldu. Alişan, öyle bir açıklama yazdı ki Survivor hayranlarının bir kısmı destek verirken bir kısmı karşı çıktı. Üstelik Buse Varol da Alişan'ın tarafını tuttu. İşte Alişan'ın program için yazdığı o mesaj...

Ardahan'ı Destekleyecek!

Alişan, Survivor All Star 2022 programında Ardahan Uzakbaş'ı destekleyeceği öğrenildi. Aralarındaki samimiyetten ötürü daima iyi anlaşan ikili, birbirine destek vermeyi bırakmıyor. Haliyle Alişan'ın eşi Buse Varol da aynı şekilde onu desteklemekte. Ünlüler ve gönüllüler takımında yarışacak olan yarışmacılar, nefes kesen mücadeleye tanıklık etmemizi sağlayacak.

Acun'dan Yanıt Geldi mi?

Öte yandan araları iyi olduğu bilinen Acun Ilıcalı'dan Alişan'a herhangi bir yanıt gelmiş değil. Bu yıl TV8'de yayınlanacak programın reyting rekorları kıracağı tahmin ediliyor. Çünkü Survivor'a son birkaç yılda damga vuran pek çok isim programdaki yerini alacak. Haliyle izleyiciler yalnızca kendi sevdikleri yarışmacıları için bile programı izlemek isteyebilir. TV8'de yaşanacak gelişmeler karşısında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Survivor All Star'ın 2022 yılında başlaması bekleniyor.