Alişan Sosyal Medya Hesabında Öyle Bir şey Paylaştı ki! Buse Varol Tepkisiz Kalamadı!

Alişan Sosyal Medya Hesabında Öyle Bir şey Paylaştı ki! Buse Varol Tepkisiz Kalamadı!

Geçtiğimiz günlerde acı dolu günler yaşayan Alişan sosyal medya hesabında bir şey paylaştı. Güzel vakit geçiren Alişan bunu sosyal medya üzerinden aktif olarak yayınladı. Buse Varol ise bu durum karşısında ne yaptı?

Son dönemde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Alişan ve Buse Varol çifti sosyal medyada tekrardan gündem oldu. Yetenekli şarkıcı Alişan’ın bu paylaşımın ardından hayranları eşi Buse Varol ile bir sorunun olup olmadığını merak ediyor.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Alişan magazin gündemine bomba gibi düştü. Bunun dışında ailesi ile ilgili yaptığı paylaşımlar ile de çok konuşulan Alişan’ın yaptığı son paylaşım ise herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan, sosyal medya üzerinden veda açıklaması yaptı. Abisini çok sevdiğini söyleyen Alişan, kendisine emanet edilen çocuklara da sahip çıkacağını söyleyerek, herkese duygusal anlar yaşattı.

Alişan’dan tebessüm ettiren paylaşım…

Abisinin vefat etmesinin ardından, Selçuk Tektaş’ın kızıyla geçirdiği eğlenceli dakikaları sosyal medya hesabından paylaşan Alişan, takipçilerinin yüzünü güldürmeyi başardı. Yaptığı bu paylaşım ile övgü dolu sözler alan Alişan, takipçilerinin yüzünü güldürmeyi de başardı.