Alişan Sanatçılığı Bırakıyor mu? Eşi Buse Varol Açıkladı..

Alişan Sanatçılığı Bırakıyor mu? Eşi Buse Varol Açıkladı..

Bir süre önce koronavirüse yakalanan Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, acısının hala derin olduğunu ve gözlerinin sürekli kardeşini aradığını dile getirdi. Bundan dolayı sahnesinin ilk yarım saatinde donuk olduğunu sözlerine ekledi. İşte haberin tüm detayları...

Geçtiğimiz aylarda kardeşi Coronavirüsten dolayı kaybeden Alişan acısının hala dün gibi yeni olduğunu dile getirdi. Bunun ardından tekrar şarkı söyleme kararı almaktan dolayı zorlandığını belirten Alişan eşi Buse Varol'un kendisi çok büyük destek olduğunu eşinin kendisi için en büyük şansı olduğunu söyleyerek teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Ünlü şarkıcının bu açıklamalarının ardından Alişan’ın sahneye tekrardan çıkıp çıkmayacağı merak söz konusu oldu. Alişan’ın hayranları, ünlü sunucunun bir daha sahne almasını istediklerini söyledi.

Şarkıcı Alişan’dan yürek burkan açıklama!

Alişan ve Ceylan geçtiğimiz günlerde sahne alarak hayranların ne güzel anlar yaşattı. Sahne almadan önce basın mensupları ile bir araya gelen ünlü şarkıcı Alişan bir sürü önce kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş hakkında konuştu. Kardeşi Selçuk Tektaş’ın yokluğunu derinden hissettiğini belirten Alişan sahne aldığı sırada ilk yarım saatinde gözlerin sürekli kardeşini aradığını ifade etti. Bundan dolayı ilk yarım saat genelde tutuk ve donuk olduğunu söyleyen Alişan bu duruma alışmanın zorlu bir süreç olduğunu sözlerine ekledi. Acısının hala derin ve yeni gibi olduğunu söyleyen Alişan, bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Buse Varol, ön sıralarda yerini aldı

Açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı Alişan çok yakınını kaybedip şarkı söylemenin zor bir karar olduğunu bunu yapamayacağını düşündüğünü fakat eşi Buse Varol'un en büyük destekçisi olduğunu dile getirdi. Bunun ardından eşine teşekkürlerini ileterek, sahneye çıkmasında kendisine destek verdiğini sözlerine ekledi. Verdiği röportajın ardından sahnedeki yerini alan ünlü şarkıcı Alişan performansın ilk bölümünü slow şarkıları ayırdı. Ceylan ise sahneye çıkarak gecenin temposunu arttırmayı başardı. Alişan’ı ilk sahnede izlemeye gelenler arasında eşi Buse Varol da ön sıralarda yerini aldı.