Alişan Resmen Ölüyordu? Alişan 5.5 dedi Açıkladı

Alişan Resmen Ölüyordu? Alişan 5.5 dedi Açıkladı

Alişan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle doktoru dava etmişti. Göbek yağlarını aldırması için anlaştı ancak vücudunda kalıcı morluklar meydana geldi. Peki dava ile ilgili nasıl bir karar verildi? Ölümden döndüğünü belirten Alişan'ın yaşadıkları gündeme geldi. Ünlü ismin nasıl bir süreçten geçtiği ortaya çıktı.

Alişan, bundan 3 yıl kadar önce doktor arkadaşının tavsiyesi ile göbeğindeki yağları aldırmaya karar verdi. Sonrasında yaşadığı bazı sağlık sorunları nedeniyle zor zamanlar atlattı. Vücudundaki morluklardan çeşitli sıkıntılara kadar Alişan için zorlu bir dönemdi. Kendisi mahkemeye gitti ve şikayetçi oldu. Ancak 6 aylık şikayet süresinin geçmesi nedeniyle takipsizlik kararı verilince Alişan duruma itiraz etti.

Alişan'ın İtirazı Kabul Edildi

Alişan'ın yaşadığı bu sağlık sorunu nedeniyle vücudunda morluklar meydana gelmişti. Dolayısıyla itiraz ettiği mahkeme kararı kabul edildi. Soruşturmanın genişletilmesine karar verildi. Ünlü isim, yaptığı açıklamada pek çok kişinin kendisine az daha ölebileceğini söylediğini belirtti. Hal böyle olunca durumun ne kadar ciddi olduğu bir kez daha vurgulandı.

Alişan Ölümden Döndü

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 5,5 ay boyunca tedavisine devam edildi. Ancak vücudunda kalıcı morluklar meydana gelmesiyle beraber vücut sistemlerinin de bozulduğunu ifade etti. Göbek yağlarından kurtulmak isterken ölümden dönmeye çok yaklaştığı ortaya çıktı. Dava ile ilgili soruşturmada nasıl bir karar verilecek merakla bekleniyor.