Alişan Eşinden Boşanıyor mu? Açıklama Buse Varol'dan Geldi

Alişan Eşinden Boşanıyor mu? Açıklama Buse Varol'dan Geldi

Alişan, Buse Varol'dan ayrıldı mı? İkilinin sosyal medyada birlikte görüntülenmediği ve artık ayrıldıkları iddia ediliyor. Peki çift ne zaman boşanacak? Monaco'ya giden Buse Varol herkesi şaşırttı. Ortaya çıkan detaylarla beraber ikilinin ilişkisi bitti mi? Bundan sonra neler olacak merak ediliyor.

Alişan ve Buse Varol arasında bir gerginlik olduğu ileri sürülüyor. Özellikle de son birkaç haftadır birlikte sosyal medyada etkileşim halinde olmamaları dikkat çekti. Üstüne Buse Varol'un Monaco'ya gitmesi tüm bombayı patlattı. Peki sevilen çift gerçekten de boşanacak mı? Alişan ile Buse Varol aşkı burada bitiyor mu? İlişkilerinin sona erdiğine dair iddialar gündeme yatırıldı.

Alişan Boşanacak mı?

Alişan'ın eşinden boşanması gibi bir durum olmadığı ortaya çıktı. Monaco'ya gitmesinin ayrılıkla ilgisi olmadığı öğrenildi. Monaco'da tatil yapan çift, birlikte güzel zamanlar geçirdi. Üstelik paylaştıkları fotoğraflarda da mutlu oldukları görülüyor. Tüm bu gelişmeler ışığında başka neler yaşandı merak edildi.

Buse Varol Fotoğraf Paylaştı

Buse Varol, eşi Alişan ile fotoğrafını paylaşarak ne kadar mutlu olduklarını bir kez daha göstermiş oldu. Sosyal medyada birbirine kenetlendikleri görülen iki isim, Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra daha da fazla bir araya geldi. Aralarındaki ilişkinin gittikçe geliştiği ve güzel bir hale büründüğü belirtiliyor. Hayranları da ikilinin aşkını sonuna kadar desteklemekte.