Alişan Eşi Buse Varol'un Gizli Görüntülerini İfşa Etti! Buse Varol'dan Alişana Dava

Alişan Eşi Buse Varol'un Gizli Görüntülerini İfşa Etti! Buse Varol'dan Alişana Dava

Alişan, öyle bir paylaşımda bulundu ki Buse Varol hayranları şoka uğradı. Çünkü pek çok kişi Buse Varol'un estetiksiz halini bilmiyordu. Şimdi ise tüm sosyal medya bu görüntüyle karşılaştı. Peki Buse Varol'un 2012'deki hali nasıldı? Miss Turkey yarışmasındaki estetiksiz hali gündeme geldi.

Buse Varol, son zamanlarda evliliği ile gündeme geliyor. Magazin basını tarafından hakkında sık sık haber yapılan ünlü isim, bu sefer de geçmişteki görüntüleriyle ekrana geldi. 22 yaşında katılmış olduğu Miss Turkey 2012 yarışmasındaki estetiksiz hali dikkat çekti. Şimdiki görüntüsü ile arasındaki fark sosyal medyada konuşuldu. Alişan'ın bu hamlesi sonrası eşinin kendisine kızdığı dahi iddia edildi.

Alişan Fotoğrafları Paylaştı

Eşi Buse Varol'un estetiksiz görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Alişan, herkesi şaşırttı. Eşinin bu görüntülerini pek çok kişi görmemişti. Haliyle gün yüzüne çıkan bu fotoğraflarla birlikte ünlü oyuncu hakkında yorumlar yapıldı. Sosyal medya bu görüntüleri konuşmadan duramadı.

İlk 10'a Girememişti

Miss Turkey 2012 yarışmasında Buse Varol'un dereceye giremediği biliniyor. Ancak sonrasında medyada daha fazla görünmeye başladı. Oyunculuğuyla adından söz ettirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla güzelliğinden de söz ettirdiğini belirtmeliyiz. Şimdilerde ise yeni bir dizide oynayacağı haberi geldi. Oyuncunun hangi yapımda başrol olacağı merak edildi.