Alişan Eşi Buse Varolun Estetiksiz Hali Görünce Olanlar Oldu! Alişan Kiminle Evlendiğini Yıllar Sonra Öğrendi

Alişan Eşi Buse Varolun Estetiksiz Hali Görünce Olanlar Oldu! Alişan Kiminle Evlendiğini Yıllar Sonra Öğrendi

Buse Varol, dizi hazırlıkları sürerken bir yandan da geçmişiyle gündeme geliyor. Yakında oynayacağı dizinin yanı sıra Alişan'ın da şaşıracağı bir gelişme meydana geldi. Ünlü ismin geçmişteki fotoğrafları sızdırıldı. Peki Buse Varol 2012'de estetiksiz hali nasıldı? Estetikli hali ile aralarında fark var.

Alişan ve Buse Varol yeniden gündeme geldi. İkilinin sürekli olarak magazin gündeminde yer alması kimi zaman dikkat çekiyor. Hayranları, Buse Varol'u takip ederken internet ortamında bir detay fark etti. Kısa süre içerisinde yayılan o  estetiksiz fotoğraf sonrası Alişan da her şeyi fark etti. Alişan'ın daha önce bilmediği bir şeyler mi yaşanıyor? Buse Varol'un geçmişteki görüntüsü ve şimdiki görüntüsü arasındaki fark incelendi.

Miss Turkey 2012'de Yarışmış

Miss Turkey 2012'de yarışan Buse Varol, her ne kadar derece elde edemese de modellik yaparak yaşamını sürdürdü. Daha sonra oyunculuk deneyimiyle de önemli bir atılımda bulundu. Şu sıralar Fox TV'de yayınlanması beklenen bir dizi ile anlaşacağı öğrenildi. Ayrıca dizinin ismi henüz verilmedi.

oyuncu-buse-varol-estetik-harikasi-cikti-yillar-14591864-1461-m.jpgoyuncu-buse-varol-estetik-harikasi-cikti-yillar-14591864-1461-m.jpg

Hayranları Çok Şaşırdı

Alişan'ın yanı sıra Buse Varol hayranları da estetiksiz halini gördüğünde şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medyada magazin sayfalarının güncel konularından biri haline geldi. Ünlü oyuncunun artık yeni bir diziye başlayarak kariyerine odaklanması bekleniyor. Magazin gündeminden düşmemesi nedeniyle kendisinden haz etmeyen kişi sayısı her geçen gün artıyor.